Airco onderhoud Dordrecht

Heeft u het gevoel dat uw airco in uw auto niet meer optimaal koelt? Wellicht is het tijd voor een airco check bij Profile! In Dordrecht kunt u deze airco controle laten uitvoeren of uw airco laten onderhouden.

Wanneer airco onderhoud?

Laat de airconditioning in uw auto jaarlijks onderhouden. Zowel voor het optimaal functioneren van de airconditioning als voor uw eigen gezondheid is het verstandig de airconditioning vakkundig te laten onderhouden. Stof en bacteriën worden door de aircofilter gefilterd. Daarom is het raadzaam om de aircofilter 1 keer per jaar te laten vervangen. Vaak wordt dit ook preventief vervangen. Wanneer u vreemde luchtjes ruikt wanneer de airconditioning is ingeschakeld doet u er goed aan de airconditioning te laten controleren

Veel voorkomende problemen met airconditioning

Het is een vaak voorkomend probleem dat de compressor in de airconditioning stuk gaat. Dit is het geval wanneer het koudemiddel en olie weglekt. De compressor wordt dan niet goed gesmeerd en gaat als gevolg daarvan kapot. Hierdoor koelt de airco niet goed, wat zorgt voor een onaangename temperatuur in de auto en kan ervoor zorgen dat condens niet goed wegtrekt. Lees meer over onze aircocheck!

Nare geuren uit de airco

Een ander veel voorkomend probleem is dat de airco vervelende geuren gaat verspreiden. Dit komt doordat bacteriën zich in de airco nestelen. Met de airco geurbehandeling van Profile zorgen wij ervoor dat nare geuren tot het verleden behoren! Het reinigingsmiddel doodt de bacteriën en beperkt de groei van nieuwe bacteriën en schimmels. 

Uw airconditioning toe aan een geurbehandeling?

Airco onderhoud Dordrecht

Is uw airconditioning in uw auto toe aan een onderhoudsbeurt? Maak dan een afspraak bij het Profile Car & Tyreservice filiaal in Dordrecht.

Gaat u met de auto op vakantie? Ons advies is om op tijd een afspraak te maken voor airco onderhoud zodat u in deze drukke periode op tijd geholpen wordt.

Maak uw auto nog snel zomerklaar voor de vakantie!

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven