Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Eerlijke APK in Deventer

Doe een eerlijke APK

39.50

Plan een APK in Deventer

APK Deventer. Maak afspraak en betaal in vestiging

Bij Profile kun je eenvoudig en snel een APK in Deventer laten uitvoeren. Bij ons voldoet de APK aan alle APK keuringseisen. Bovendien kun je gemakkelijk online en afspraak inplannen. Op deze manier ben je altijd verzekerd voor een plek in onze garage in Deventer. Maak online een afspraak voor een APK in Deventer. Je kunt er ook voor kiezen om de APK te combineren met een grote beurt. De APK is gratis als je deze combineert met een grote beurt. Je kunt de APK uiteraard ook combineren met een kleine beurt of met 1 van onze andere services. In dat geval betaal je het reguliere APK tarief.

Wanneer moet je de APK laten uitvoeren?

Wanneer jouw auto toe is aan een APK verschilt per voertuig. Dit ligt namelijk onder andere aan het bouwjaar van de auto en of de auto een diesel of benzine motor heeft. Op deze pagina lees je hier meer over. Zo weet je precies wanneer en hoe vaak je de APK voor jouw auto moet laten keuren in Deventer. Houd erbij rekening dat je op tijd de afspraak voor de APK inplant. Want als je de APK voor jouw auto te laat of helemaal niet doet, krijg je automatisch een bekeuring.

Hoe lang duurt een APK keuring in Deventer?

Met een APK zijn we gemiddeld 45 tot 60 minuten bezig. De kosten voor de APK bedragen 39.50.

Plan een APK in Deventer

APK Keuringseisen Deventer

Bij de APK in Deventer kijken we standaard naar de RDW voorschriften voor personenauto’s. Dit betekent dat we kijken naar de veiligheid van de auto op de weg. Let op: een APK is geen auto onderhoud. We controleren alleen de punten waar een auto aan moet voldoen om weer veilig op weg te kunnen. Eventuele reparaties of ander auto onderhoud melden we wel, maar zijn geen onderdeel van de verplichte APK. Uiteraard bespreken we alles vooraf en voeren we alleen werkzaamheden uit in overleg. Lees hier meer over de APK keuringseisen in Deventer.

APK Regels in Deventer

Er zijn meerdere regels waar onze vestigingen zich aan moeten houden bij het uitvoeren van de APK. Daarom werken wij RDW Erkend en werken er bij ons alleen gecertificeerde keurmeesters. Wij houden ons aan de APK regels en daarom zijn wij een betrouwbare garage om de APK in Deventer en omgevings te laten uitvoeren!