Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Veilig op weg

20,-

Vakantiecheck

Op vakantie met de auto? Laat ‘m dan eerst even controleren door onze specialisten. Zodat je tijdens de reis niet voor verrassingen komt te staan.

Auto controleren voor vakantie. Maak meteen een afspraak

Gerust op vakantie met je auto. Kom voor vertrek even naar Profile. Dan doen we een uitgebreide auto check voor vakantie. We controleren je auto op alle punten die belangrijk zijn voor lange ritten. Zoals het oliepeil, de verlichting en het profiel en de spanning van je autobanden. En we letten natuurlijk ook op onderdelen die in de zomer erg belangrijk zijn. Zoals je airco en de koelvloeistof. Op die manier is auto helemaal klaar voor vakantie.

Vakantiecheck bij Profile

Maak snel even een afspraak voor een vakantiecheck. Wil je weten wat de kosten zijn van een vakantiecheck? Neem dan even contact op met een vestiging bij jou in de buurt.

Grondige controle van je banden

  • We kijken bij de vakantiecheck uitvoerig naar je banden. Is het
bandenprofiel nog goed? Is de bandenspanning nog in orde? Verder controleren we je banden op droogtescheurtjes en kijken we naar de leeftijd van je banden aan de hand van de DOT-code.

Plan een vakantiecheck

  • Voer je kenteken en kilometerstand in
  • Selecteer de service 'Carcheck' in het volgende scherm
  • Voer de gegevens in en geef jouw voorkeur voor datum en tijd aan
  • Bevestig de afspraak. Je ontvangt tevens een mail met de afspraakgegevens.

Koelvloeistof checken en gratis bijvullen

Om je auto klaar te maken voor de vakantie, controleren we het oliepeil en de andere vloeistoffen. We vullen alles gratis tot maximaal 1 liter bij. Je motorolie natuurlijk, maar ook de koelvloeistof en de ruitenwisservloeistof.

De overige punten van onze vakantiecheck:

Wat is verplicht in welk land?

In België moet je verplicht een brandblusser in je auto hebben liggen. In Portugal zijn fietsendragers verboden. En in Duitsland en Spanje moet je een groene kaart bij je hebben als je caravan een eigen kenteken heeft. Benieuwd wat nog meer verplicht is in jouw vakantieland? Bekijk hier onze handige vakantiechecklist!