Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Autobanden kopen Barendrecht

Nieuwe banden in 45 minuten gemonteerd

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Autobanden kopen bij Profile in Barendrecht

Op zoek naar nieuwe autobanden in de regio van Barendrecht? Profile is dé specialist op onder andere winter-, zomer- en 4-seizoenenbanden. Profile levert autobandenmerken zoals Michelin, Hankook. Bridgestone, Goodyear / Dunlop, Vredestein, Continental en Mastersteel tegen scherpe tarieven. Met veel passie en plezier monteren wij jouw autobanden. Ook voor uitlijnen, balanceren en auto onderhoudsactiviteiten ben je bij Profile Barendrecht aan het juiste adres!

Je kunt jouw autobanden gemakkelijk online bij ons bestellen. Wij zorgen ervoor dat de banden bij Profile in Barendrecht liggen wanneer het jou uitkomt. Je kunt ook altijd een afspraak maken voor een bandenwissel of bandenmontage.

Veilig op weg met de juiste banden bij Profile Barendrecht

  • Kwalitatief goede banden voor ieder budget
  • Snelle en vakkundige montage
  • Het juiste profiel voor elk seizoen
  • Altijd de juiste bandenspanning
  • Scherpe pakketprijs voor bandenmontage
  • Lekke band? Kom langs zonder afspraak!

Bestel jouw autobanden online bij Profile Barendrecht

Op zoek naar nieuwe banden? Bestel ze eenvoudig online. Wij zorgen ervoor dat de banden op de door jou gekozen datum en tijd in Barendrecht aanwezig zijn. Het enige wat je nodig hebt is je kenteken of bandenmaat. Voer je kenteken in in onderstaande bandenzoeker. Je hoeft dan alleen maar je bandenmaat nog even te checken. Deze kun je aflezen van je huidige banden. Zo ben je verzekerd van de juiste bandenmaat. Wij geven je een top 3 van passende banden, altijd een veilige keuze! Kies vervolgens jouw band en plan direct een afspraak voor een montage van jouw banden bij Profile Barendrecht.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Vervang je banden op tijd bij Profile Barendrecht

De wettelijke minimale profieldiepte van jouw autobanden is 1,6mm. Wij adviseren voor een optimale veiligheid om je banden bij 2 mm profieldiepte te vervangen. Voor winterbanden adviseren wij om met minimaal 4 mm profieldiepte te rijden.

De juiste bandenspanning

Voor de prestatie van de band is de juiste bandenspanning erg belangrijk. Je banden slijten sneller met een te hoge of een te lage bandenspanning en verder gebruikt de auto dan ook meer brandstof. De kans op een klapband wordt ook groter doordat er minder grip op de weg is.

De juiste autobanden in elk seizoen

Het is belangrijk om elke seizoen met de juiste banden te rijden. Een winterband heeft een ander profiel dan die van een zomerband. Een zomerband heeft daardoor minder grip op nat en besneeuwd wegdek en bij temperaturen lager dan 7 graden. Met hogere temperaturen heeft een zomerband weer een kortere remweg. Het is hierdoor erg belangrijk om altijd ruim op tijd voor het nieuwe seizoen de banden om te wisselen. Wanneer je minder kilometers maakt in de winter is het een verstandige keuze om voor 4-seizoenenbanden te gaan.

Bandenmerken autobanden Barendrecht

Laat je adviseren door Profile Barendrecht

Heb je toch liever eerst advies van onze vestiging in Barendrecht bij het kopen van jouw nieuwe autobanden? Geen probleem! Maak binnen 3 minuten een afspraak voor montage van nieuwe banden. Je ontvangt dan een gepersonaliseerd advies van onze vestiging voor de beste band voor jou.