Hankook Ventus S1 Evo2 K117

Hankook Ventus S1 Evo2 K117
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Ventus S1 Evo2 K117?

De Ventus S1 Evo2 K117 van Hankook is een zomerband die bekendheid heeft gekregen vanwege uitstekende rijprestaties. Het specifieke rubbermengsel van de band zorgt voor een uitstekende grip en tractie op zowel droog als nat wegdek. De groeven in het profiel zorgen ervoor dat overtollig water wordt afgevoerd op een snelle en doeltreffende manier. Hierdoor wordt aquaplaning verminderd en controle op de weg behouden.


Waar staat de Hankook Ventus S1 Evo2 K117 voor?  

De Ventus S1 Evo2 K117 van Hankook valt onder de Ventus lijn en is een band die met name optimaal presteert op droog wegdek. Daarnaast staat de band bekend om een uitstekende wegligging. In de test van de ANWB uit 2013 scoorde de Ventus S1 Evo2 K117 uitstekend op elk veiligheidsonderdeel.

Milieuvriendelijke zomerband van Hankook

Deze Hankook Ventus S1 Evo2 K117 wordt gezien als een milieubewuste band met goede prestaties. De goed presterende zomerband is milieuvriendelijk door een minimale rolweerstand en daarnaast ook aantrekkelijk vanwege de relatief lage kosten. Ook bij het nemen van bochten met hoge snelheden blijft de Ventus S1 Evo2 K117 betrouwbaar.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Ventus S1 Evo2 K117

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven