Hankook Ventus V12 Evo2 K120

Hankook Ventus V12 Evo2 K120
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Ventus V12 Evo2 K120?

De Ventus V12 Evo2 K120 van Hankook is een zomerband die met een uniek profiel en specifieke rubbersamenstelling kan voorzien in veilige rijprestaties. Zo heeft deze band een korte remweg op nat wegdek en goede grip op droge wegen en in bochten. De speciale groeven van de Ventus V12 Evo2 K120 zorgen ervoor dat er een snelle waterafvoer plaatsvindt, waardoor de controle op de weg behouden wordt en aquaplaning wordt geminimaliseerd.

Waar staat de Hankook Ventus V12 Evo2 K120 voor?

De Ventus V12 Evo2 K120 van Hankook valt onder de Ventus lijn en is een band die bekend staat om kwaliteit en veiligheid. Op zowel nat als droog wegdek biedt deze band uitstekende remprestaties en komt dan ook snel tot stilstand. De Ventus S1 is een concurrerende band op prijs-kwaliteit.

Afname CO2-uitstoot met de Ventus V12 Evo2 K120

Door de lage rolweerstand van de Ventus V12 Evo2 K120 van Hankook wordt het brandstofverbruik geminimaliseerd en hierdoor neemt ook de CO2-uitstoot af. Voor de rijder die op zoek is naar een veilige en milieuvriendelijke zomerband die goed is voor het milieu is deze band een uitstekende optie.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Ventus V12 Evo2 K120

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven