Hankook Winter ICept EVO

Hankook Winter ICept EVO
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Winter ICept EVO?

De Winter ICept EVO winterband van Hankook is ontwikkeld met de nieuwste technologie op het gebied van rubbersamenstelling. Door deze zogenoemde silica-technologie wordt het rolgeluid verminderd en neemt de grip toe. Dit komt de autoritten ten goede, die steeds comfortabeler worden. 

Waar staat de Hankook Winter ICept EVO voor?

De Hankook Winter ICept EVO is een band in de winterbandenlijn die ontwikkeld is om op allerlei soorten wegdek maximale veiligheid te bieden. Zo presteert deze band optimaal op nat, droog en besneeuwd wegdek. Onder alle omstandigheden is de Winter ICept EVO dus een betrouwbare band te noemen. 

Duurzame winterband van Hankook

De Winter ICept EVO is een winterband die gezien wordt als een erg duurzame band. De technologieën en materialen zijn hier dan ook op aangepast. Tijdens de ontwikkeling zijn duurzame materialen gebruikt en nieuwe technologieën hebben gezorgd voor een hoge slijtvastheid. De levensduur van de Winter ICept EVO wordt verlengd doordat de band langzaam en op een gelijkmatige wijze slijt. Voor een veilige rit tijdens de winterperiode is de Winter Icept Evo van Hankook dus een gunstige oplossing van hoge kwaliteit.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Winter ICept EVO

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven