Hankook Winter Icept EVO2

Hankook Winter Icept EVO2
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Winter Icept EVO2?

De Winter Icept EVO2 van Hankook is een winterband met een goede grip op zowel nat als droog wegdek. Hankook heeft bij de ontwikkeling van de Winter Icept EVO2 verschillende innovaties toegepast. De band weet een betere grip te bieden doordat het geoptimaliseerde profiel zich gemakkelijk in de sneeuw vastbijt. De speciale groeven zorgen daarnaast ook voor goede prestaties op een besneeuwd wegdek.  

Waar staat de Hankook Winter Icept EVO2 voor?                     

In de Icept winterbandenlijn van Hankook behaalt de Winter Icept EVO2 goede prestaties. Hankook heeft hiermee een sterke band op de markt gebracht. De Winter Icept EVO2 komt goed uit de ANWB winterbandentest van 2016/2017. Op droog wegdek scoort deze band overtuigend en ook op sneeuw en ijs zijn de prestaties uitstekend. 

Veelzijdige winterband van Hankook

De Winter Icept EVO2 van Hankook wordt gezien als een veelzijdige winterband met voortreffelijke rijprestaties. Naast dat het een veilige band is, wordt ook een comfortabel rijgedrag geboden. Door het minimale rolgeluid van de band wordt het rijcomfort verhoogd en ook zorgt een lage rolweerstand voor een verlaging van het brandstofverbruik. De Winter Icept EVO2 van Hankook is dan ook niet voor niets een zeer geliefde band.

Productbeschrijving

  • Uitstekende grip op droog en nat wegdek
  • Goede tractie op sneeuw en ijs
  • Lange levensduur
  • Hoog rijcomfort
  • Goede remprestaties

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Winter Icept EVO2

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven