Hankook Winter iCept RS W442

Hankook Winter iCept RS W442
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Winter iCept RS W442?

De focus is tijdens de ontwikkeling van de winter iCept RS W442 van Hankook gelegd op een nieuw ontwerp waarmee het loopvlak elastisch blijft. Dit resulteert in een uitstekende tractie en remkracht, ook bij zeer lage temperaturen. Daarnaast kan water snel en doelbewust worden afgevoerd door het specifieke profiel van deze winterband. De verbeterde waterdoorlaat zorgt ervoor dat aquaplaning op winterse en natte wegen op een efficiënte manier voorkomen kan worden.

Waar staat de Hankook Winter iCept RS W442 voor?

In de iCept lijn van Hankook is de RS W442 een multifunctionele band die geschikt is voor verschillende voertuigen van groot tot klein, zoals: stadsauto’s, compacte auto’s, middenklassers en stationwagons. De winterbanden van Hankook staan bekend om hun goede prestaties onder de zwaarste weersomstandigheden.

Lange levensduur van de Winter iCept RS W442

Met de nieuwe technologieën van de Winter iCept RS W442 kan deze band gezien worden als zeer betrouwbaar. Met verschillende banden kan steeds voorzien worden in een goede tractie voor ieder voertuig. Daarnaast wordt ook een lange levensduur van de Winter iCept RS W442 verzekerd. Een lage rolweerstand zorgt ervoor dat er meer kilometers afgelegd kunnen worden met minder brandstofverbruik. Daarnaast wordt ook de CO2-uitstoot verminderd.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld voor de luxere auto's die rijkelijk voorzien zijn van diverse complexe elektronische veiligheidssystemen en andere systemen die het comfort verzorgen. De High Performance banden zorgen voor een perfecte wegligging onder alle omstandigheden.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Winter iCept RS W442

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven