Hankook Winter icept RS2

Hankook Winter icept RS2
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Winter Icept RS2?

De Winter Icept RS2 van Hankook is een winterband voor compacte en middelgrote auto’s. Hankook heeft bij de ontwikkeling van de Winter Icept RS2 verschillende technologieën gebruikt. Dit heeft geleid tot een betere grip tijdens regen en sneeuw. Daarnaast hebben speciale groeven de kans op aquaplaning doen verminderen.

Waar staat de Hankook Winter Icept RS2 voor?

In de winterbandenlijn van Hankook behaalt de Winter Icept RS2 goede prestaties. Deze echte allrounder presteert met name goed onder verschillende winterse omstandigheden. Deze winterband is uitermate geschikt voor in de sneeuw en tijdens regenbuien, maar ook met droog weer blijft deze winterband van Hankook betrouwbaar. Hankook heeft zijn bandensegment uitgebreid met de betrouwbare Winter Icept RS2.

Goede weerstand van de Hankook Winter Icept RS2 tegen aquaplaning

Door het geoptimaliseerde profiel wordt aquaplaning op natte wegen voorkomen. De juiste profielstructuur zorgt ervoor dat water snel en effectief afgevoerd kan worden. De groeven zijn hierdoor vrij van water en de kans op bevriezing wordt hiermee direct weggenomen. Hankook heeft met de Winter Icept RS2 een betrouwbare winterband aan het bandensegment toegevoegd.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Winter icept RS2

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven