Hankook Winter RW06

Hankook Winter RW06
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Hankook Winter RW06?

De Winter RW06 van Hankook beschikt over een breed loopvlakdesign wat zorgt voor een groot contactvlak. Dit grote contactvlak resulteert vervolgens weer in een betere tractie op een besneeuwd en/of bevroren wegdek. Deze winterband is ervoor gemaakt om ook op een nat wegdek uitstekende prestaties te leveren. Daarnaast biedt deze band bij scherpe bochten stabiliteit.

Waar staat de Hankook Winter RW06 voor?

In de winterbandenlijn van Hankook staat de RWO6 bekend om een goede prijs-kwaliteit verhouding en hiermee is de band een echte aanrader. Dit komt omdat de rijeigenschappen niet verloren gaan en van hoge kwaliteit zijn. Hankook heeft de Winter RW06 gemaakt voor lichte vrachtwagens en bestelwagens en deze band is geschikt voor intensief gebruik.

Stabiele en voordelige winterband van Hankook

De stabiliteit van de Hankook Winter RW06 is zeer goed en deze winterband verzekert je van stabiele ritten. Niet alleen op droge wegen maar ook onder barre en regenachtige omstandigheden behoudt deze band uitstekende prestaties door goede stabiliteit op nat wegdek en in bochten. Door de lage aanschafprijs en relatief goede eigenschappen heeft de band een perfecte prijs-/kwaliteitsverhouding.

Kwaliteit

Value for Money staat voor kwalitatief hoogwaardige banden tegen een aantrekkelijke prijs die gemiddeld 15% tot 25% goedkoper zijn dan de bekende A-merken.

Prestatie

Standaard banden zijn uitermate geschikt voor de kleine tot middelgrote wagens, zowel op het gebied ban de eerste montagemarkt als op de vervangingsmarkt. Er ligt een grote nadruk bij de standaard banden op comfort, grip, kilometerrendement en een lage rolweerstand.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Hankook Winter RW06

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven