Interstate zomerbanden en autobanden. Betrouwbaar en betaalbaar.

Altijd vier jaar garantie op Interstate zomerbanden en winterbanden

Waarom Interstate winterbanden en zomerbanden kopen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Exclusief budget autobanden merk van Profile Car & Tyreservice.
  2. 4 Jaar bandengarantie op kwaliteit en uw tevredenheid!
  3. Altijd gratis bandencontrole.
  4. Uitstekende kwaliteit winterband.

Profile Car & Tyreservice en Interstate Tire & Rubber Co. werken in een uniek samenwerkingsverband aan de ontwikkeling en productie van Interstate Tires. Het kwam nog niet eerder voor dat op deze wijze kwalitatief hoogwaardige banden voor een zeer interessante prijs werden ontwikkeld. Interstate is het huismerk banden van Profile Car & Tyreservice welke garant staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

 

Garantie op uw band en op uw tevredenheid

Interstate is het huismerk van Profile Car & Tyreservice en daar zijn we trots op! Wij garanderen kwaliteit en veiligheid en om dit te bewijzen krijgt u wel 4 jaar garantie op uw nieuwe Interstate autobanden, zowel technisch als op uw tevredenheid. De volgende punten dekken de garantie:

  • De Garantieperiode bedraagt vier jaar.
  • De rechten uit de garantie gelden voor de eigenaar aan wie de garantie is afgegeven en zijn niet overdraagbaar.
  • De garantie dekt het volgende af: schade aan de band als gevolg van fabricage-en/of materiaalfouten.

Interstate autobanden bij Profile Car & Tyreservice

Interstate winterbanden en autobanden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Klik op de links in onderstaand overzicht om de types te bekijken en te bestellen. We hebben verschillende categorieën zoals zomerbanden4-seizoenenbanden enwinterbanden. Bovendien kunt u direct een afspraak maken voor montage. Om uw banden in optimale conditie te houden raden wij aan om regelmatig de spanning te controleren, tevens is het verstandig uw banden te laten balanceren na elke 10.000 kilometer en van voor naar achter te laten omzetten.

Interstate banden en zomerbanden – een korte introductie 

Interstate Europe B.V. heeft in Nederland sinds de start in 1977 een goede naam opgebouwd als specialist in kwalitatief hoogwaardige automotive producten en diensten. Het bedrijf heeft een onstuimige groei meegemaakt, omdat ze als eerste de behoefte signaleerde voor personificatie van de auto. Door de specialisatie is Interstate goed ingevoerd in alle segmenten van de markt en kan zich hierdoor profileren als voorloper en trendsetter van autotoebehoren. Interstate heeft in de loop der jaren het exclusieve recht verkregen om verschillende artikelen te importeren. Al deze artikelen sluiten aan bij de hoge kwaliteit van werken en de service die wij bieden.

Interstate zomerbanden en autobanden

Zoek Interstate banden via bovenstaande module.

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 23500 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven