Plan direct een afspraak


Klassieke banden bij Profile Car & Tyreservice

Ook voor banden voor klassieke auto's kunt u bij ons terecht. Neem contact met ons op voor het juiste advies.

Klassieke banden

Liefhebbers van klassieke auto’s zijn mensen met passie. Op speciale bijeenkomsten kunnen zij hun hart ophalen aan modellen van weleer. Wie zelf in een klassieker rijdt, stelt steeds hogere eisen aan de uitrusting. Ieder detail moet kloppen: de auto moet precies zo ogen, als op het moment dat hij jaren terug de fabriek verliet. Het lakwerk hoort strak te zijn. In de spiegeling van het chroom moeten de dames hun lippen kunnen stiften, de motor moet lopen als een uurwerk en de banden moeten de auto in alle opzichten dragen. Profile Car & Tyreservice biedt een compleet assortiment classic bandenmaten aan, voor zowel zomerbanden als winterbanden. Het assortiment is ontwikkeld voor kenners met oog voor detail en design. 

Klassieke auto's banden

Profile Car & Tyreservice is dé onderstel- en auto onderhoud specialist van de Benelux op het gebied van klassieke auto’s. Voor het juiste bandenadvies, snaarstrakke uitlijning en het onderhoud aan uw klassieker bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Specialisten werken met passie en zorgvuldigheid aan uw klassieke auto. 

Klassieke banden

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven