Pirelli Winter SottoZero 2

Pirelli Winter SottoZero 2
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Pirelli Winter Sottozero 2?

Winter Sottozero 2 is een band die speciaal voor in de winter ontworpen is. Deze banden zijn de topproducten van de bandenfabrikant die onder de meest extreme omstandigheden optimaal kunnen presteren. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtigere nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV’s.

Waar staat de Pirelli Sottozero lijn voor?

Pirelli Sottozero is een winterband bestemd voor personenauto’s van hogere klasse met zeer sterk vermogen. Door dit moderne flexibele mengel, zorgt dit voor meer contact met het oppervlak en daardoor ook betere grip ongeacht de weeromstandigheden. Pirelli staat bekend om zijn banden voor sportieve auto’s.

Geniet van A-Kwaliteit met Pirelli autobanden

Pirelli levert samen met onder andere de Winter Sottozero 2 altijd de kwaliteit dat je van een
A-merk verwacht. Pirelli heeft met zijn jarenlange ervaring een ontwerp op de markt gebracht die ervoor zorgt dat jij veilig en comfortabel de weg op kan tijdens het winterseizoen.

Productbeschrijving

  • Perfecte rij eigenschappen op zowel droge, natte als besneeuwde ondergrond
  • HST (Hydro Static Tank ) - toepassing, "waterbassins" die aquaplaning tegengaan
  • IBS ( Interactive Brickwork Siping ) sipes in het profiel voor stabiliteit en tractie
  • Zonder aromatische olieen- milieuvriendelijk

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Pirelli Winter SottoZero 2

Waar vind ik mijn bandenmaat?