VacoDe vestigingen van Profile Car & Tyreservice zijn erkend door VACO, de bedrijfstakorganisatie voor de banden- en wielenbranche. Dankzij deze certificering bent u verzekert dat u bij Profile Car & Tyreservice vakkundig geadviseerd wordt en uw auto voor specialistische werkzaamheden in de juiste handen is. Uiteraard  met de bijbehorende kwaliteit en service.


Advies autobanden en Vaco

De specialisten van Profile Car & Tyreservice adviseren u graag over de aanschaf van geschikte autobanden en velgen passend bij uw auto en rijstijl, de bandenspanning en het profiel. Ook voor specialistische werkzaamheden als uitlijnen, sipen en balanceren bent u bij ons aan het goede adres.


VACO

VACO behartigt de belangen van honderden bandenspecialisten in Nederland en staat in voor hun vakmanschap, kwaliteit en service. VACO adviseert automobilisten altijd te kiezen voor een VACO Erkende bandenspecialist. Alle vestigingen van Profile Car & Tyreservice zijn VACO Erkend.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven