Vredestein Ultrac Vorti

Vredestein Ultrac Vorti
Bekijk bandenmaten
Zomerbanden

Band omschrijving

Waarom de Vredestein Ultrac Vorti?

De Ultrac Vorti van Vredestein is een zomerband die valt onder het ultra high performance segment. Tijdens het ontwikkelen van de band is extra aandacht uitgegaan naar het design van deze band. Hierdoor wordt de Ultrac Vorti gezien als de perfecte combinatie tussen topkwaliteit en design. Daarnaast is het een sportieve zomerband met een unieke uitstraling.

 

Waar staat de Vredestein Ultrac Vorti voor?

Het design zorgt voor een zeer sportief uiterlijk van deze zomerband. De grip van de Ultrac Vorti is beter doordat er flexpunten zijn aangebracht in het loopvlak. Hierdoor is de grip optimaal op zowel droog als nat wegdek, ideaal voor de Nederlandse zomer. De Ultrac Vorti heeft stijve en stevige buitenste schouders en dat zorgt ervoor dat je met hoge snelheid precies en scherp kan insturen.

 

Hoog veiligheidsgehalte met deze band van Vredestein

Op zowel droog als nat wegdek biedt de Vredestein Ultrac Vorti een uitstekende grip op de weg, zonder dat dit ten koste gaat van het kwalitatief hoogwaardig remgedrag. Hierdoor weet deze band de controle onder alle omstandigheden te behouden, wat de veiligheid ten goede komt. Dit geldt ook op natte wegen waar het water snel afgevoerd wordt door de groeven van de Ultrac Vorti. Het risico op aquaplaning wordt hiermee verminderd.

Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Ultrac Vorti

Waar vind ik mijn bandenmaat?