Vredestein Wintrac xtreme S

Vredestein Wintrac xtreme S
Bekijk bandenmaten
Winterbanden

Band omschrijving

Waarom de Wintrac xtreme S?

De Wintrac xtreme S van Vredestein is een ultra high performance winterband. Ook in barre weersomstandigheden behoudt deze band optimale veiligheid, comfort en prestaties. Daarom staat deze winterband bekend om een goede tractie op ijs en sneeuw. Toch presteert de Vredestein Wintrac xtreme S ook goed op sneeuwvrije wegen en is daarmee een echte allrounder.

 

Waar staat de Vredestein Wintrac xtreme S voor?

De Wintrac xtreme S is onderdeel van de Wintrac lijn. Deze lijn bestaat uit winterbanden speciaal voor krachtige auto’s die met de vele PK’s die de auto beschikbaar heeft ook nog grip heeft in winterse situaties. Met het optrekken, door de bochten rijden en weer afremmen heeft de band de volledige grip.

 

Geboren om te presteren – Vredestein

De banden van Vredestein zijn ontwikkeld om optimaal te presteren. Elke band heeft zijn eigen specialisme waarmee hij uitsteekt ten opzichte van zijn concurrenten. Vredestein streeft ernaar alle bestuurders de veiligste en best mogelijke rijervaring te bieden. Ook in de winter.


Kwaliteit

Premium banden voldoen aan de hoogste standaards en worden ontwikkeld in samenwerking met autofabrikanten. Het zijn banden van de A-merken die veel investeren in de ontwikkeling van banden.

Prestatie

Ultra High Performance banden zijn de topproducten van de bandenfabrikanten die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal kunnen presteren. Met name bij hoge snelheden, waarbij er enorme krachten vrijkomen op de banden, presteren deze optimaal. Ultra-high performance banden zijn niet langer voorbehouden aan alleen de meest prestigieuze sportauto's ter wereld. Ze zijn steeds vaker benodigd voor krachtige nieuwe generaties van luxe personenwagens, estates en MPV's. Bredere profielen en velgdiameters, lagere verhoudingen en hogere snelheidscodes betekenen dat het gedrag van de banden precies gecontroleerd wordt, met als resultaat een betere besturing, snellere stuurreacties en kortere remafstanden. Anders gezegd, grotere rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

  • Het monteren van nieuwe banden kost gemiddeld 45 minuten.
  • Wij bieden altijd persoonlijk advies
  • Specialist in banden, velgen, APK en auto onderhoud
  • Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden voor vervangend vervoer of een leenfiets

Beschikbare maten voor Vredestein Wintrac xtreme S

Waar vind ik mijn bandenmaat?
Terug naar boven