Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vakkundige bandenmontage

Al vanaf 25,- per band

Maak een afspraak

Bandenmontage

Profile. Dé bandenspecialist bij uitstek! De beste A-merken, value for money en budgetbanden. Altijd het beste advies voor jouw auto.

45 tot 60 minuten

Bandenmontage en banden monteren

Profile. Dé bandenspecialist bij uitstek!

Profile staat bekend als bandenspecialist. Daarnaast doen wij ook uitgebreid auto onderhoud en de APK keuring. Voor jouw autobanden ben je bij ons dus ook aan het juiste adres. Wij bieden advies over welke banden het beste bij jouw auto passen en monteren je banden met hoge zorgvuldigheid. Je kunt bij onze vestigingen terecht voor bandenmontage voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden. Met bijna 160 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt. Autobanden bestaan er in honderden verschillende bandenmaten. Ieder type auto en iedere type berijder vraagt om een ander specifiek bandenadvies. Dit is onze specialiteit. Kom dus gerust bij ons langs voor het monteren van jouw autobanden!

bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

Bandenwissel online inplannen

In een half uur vervangen wij je banden als deze reeds op de velg zitten. Het kost ongeveer een uur als wij de banden (opnieuw) moeten monteren. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en september/oktober). Als je wilt kun je je gewisselde banden bij ons opslaan. Zo ben je verzekerd tegen brand en diefstal. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel.

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren jouw autobanden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Omdat we je autobanden balanceren zorgen wij ervoor dat je een hoger rijcomfort hebt. Je hebt geen trilling in de banden en de wegligging verbetert. Uiteraard is dit een standaard onderdeel in ons bandenmontage pakket. Daarnaast hebben wij verschillende montagepakketten:

  • Pakketprijs montage nieuwe banden < = 15 inch: vanaf 25,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 16 t/m 18 inch: vanaf 28,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 19 t/m 20 inch: vanaf 31,00 per band
  • Pakketprijs montage nieuwe banden 21 inch en groter: vanaf 35,00 per band

De genoemde montageprijzen gelden voor banden die bij Profile zijn gekocht.

Banden monteren bij banden elders gekocht

Wanneer je ergens anders autobanden hebt gekocht en deze door Profile wilt laten monteren berekenen wij een toeslag. Neem contact op met een Profile-vestiging bij jou in de buurt en hoor direct welke toeslag je betaalt voor de bandenmontage.

Bandenmontage zelf online inplannen

Ben je op zoek naar nieuwe winterbanden, zomerbanden of 4-seizoenenbanden? Dan kun je zowel terecht in onze webshop van Profile als direct in één van onze vestigingen. Wil je online banden kopen? Dan is het belangrijk om te weten wat je bandenmaat is. Deze vind je aan de zijkant van je autoband. Met onze unieke bandenzoekhulp vul je je kenteken in, kiest de juiste bandenmaat en wij adviseren vervolgens een top 3 van goede banden voor jouw auto. Bij Profile verkopen wij A-merken, maar ook Value for money en budgetbanden. Kom je er online niet uit? Neem dan contact op met een vestiging naar keuze.

Bandenopslag

Bij onze bandenmontage kun je ook altijd kiezen voor bandenopslag. De kosten hiervan verschillen per vestiging. Deze bedragen kun je opvragen bij uw dichtstbijzijnde vestiging. Bij het monteren van je banden zorgen wij ervoor dat ze op de tijd van de bandenmontage klaar liggen en vakkundig worden gemonteerd.

Maak direct een afspraak

  • Maak direct online een afspraak voor het monteren van nieuwe banden
  • Montage duurt ongeveer 45 tot 60 minuten
  • Bij montage wordt standaard de band gebalanceerd op de velg
  • Met meer dan 160 vestigingen altijd in de buurt