Profile Car & Tyreservice Nout Zaltbommel is onderdeel van de Nout Groep met vestigingen in Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel, Tiel en een eigen truckbandengroothandel. Wij zijn gespecialiseerd in Bandenservice voor personen- en bestelauto’s, maar ook voor vrachtauto’s, landbouwvoertuigen, industrie e.d. Daarnaast zijn wij specialist in het totaal-onderhoud en APK voor personen- en kleine bedrijfswagens.

In verband met de toename van het werk en het doorgroeien van een aantal medewerkers binnen de organisatie, zijn wij voor onze vestiging in Zaltbommel op zoek naar een fulltime:

Bandenmonteur truck/luxe (m/v)

Als Bandenmonteur / Monteur Banden en Wielen ben jij verantwoordelijk voor het vakkundig vervangen van banden en wielen bij allerlei soorten personen- en bedrijfswagens. Een leuke, zelfstandige en zeer uitdagende functie waarbij geen enkele dag het zelfde is!

Wie zoeken wij?
Het liefste hebben wij dat je al wat ervaring hebt als Bandenmonteur of Assistent Autotechnicus. Heb je dat niet, maar zou je het wel willen leren? Dan kunnen wij je hierbij mee helpen en je opleiden tot Bandenmonteur. Wij verwachten wel dat je flexibel, klantgericht en eerlijk bent. Daarnaast ben je niet bang om vieze handen te krijgen en in het bezit van minimaal rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
Wij bieden jou een uitdagende functie met een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen en een professionele, leuke werkomgeving met een hecht en sterk team met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden.

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken in een team met 12 collega’s? Stuur je motivatie en CV dan naar arian@nout.nl t.a.v. Arian Nout. Voor meer informatie over ons bedrijf kijk je op www.nout.nl of kun je telefonisch contact opnemen via 0345-576540 en vragen naar Arian Nout.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven