Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Camper (Klaar voor) Vakantie Check

Ga je weer lekker op reis met je camper? Of ga je ‘m verhuren? Zorg goed voor je camper en laat ‘m grondig door ons checken. Zodat je camper weer helemaal veilig en comfortabel is.

Camper (Klaar voor) Vakantie Check

179.-

Fijne vakantie met een camper controlebeurt

Campercheck? Goed idee! Want je gaat pas echt prettig op vakantie na een uitgebreide controle van je camper. We raden je dan ook aan om elk jaar even langs te komen voor een check. Zodat je met een gerust gevoel kunt genieten. Onze specialisten controleren je camper op 6 essentiële punten. En ze brengen ook meteen je banden op de juiste spanning.

We controleren je camper op deze 6 punten:

Ga veilig op vakantie met je camper. En laat onze vakmensen een grondige check uitvoeren. Ze doen het snel, vakkundig en voordelig. Daarbij letten ze dan vooral op deze punten:

  • Visuele inspectie van het chassis; het onderstel.

  • Visuele inspectie van je banden. We kijken naar het profiel en de spanning.

  • Visuele inspectie van je remmen. En we doen een remmentest.

  • We controleren de werking van het aircosysteem.

  • We controleren de accu.

  • We controleren de vloeistoffen – olie, remolie en ruitensproeier – en vullen ze indien nodig bij.

Na de campercheck krijg je van ons een keurig meetwaardenrapport.


Doe snel een campercheck bij jou in de buurt

Ga met je camper veilig op reis. En kom even langs voor een controlebeurt van je camper. Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België; er is dus altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Maar neem wel eerst even contact op. Om te vragen of ze wel een campercheck aanbieden.