Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Camperonderhoud

Niet alleen voor je auto, maar ook voor campers ben je bij Profile aan het juiste adres! Zorg goed voor je camper en ga veilig op reis.

Ga veilig op reis en bespaar kosten met regelmatig onderhoud aan je camper.

Met goed en regelmatig onderhoud aan je camper ga je veilig op reis. Ook een camper die lange tijd stil staat heeft aandacht nodig. Door tijdig en goed onderhoud voorkom je onveilige situaties op de weg en bespaar je op dure reparaties. Wij helpen je graag!

Plan een afspraak voor je camper

APK voor campers

Ook campers moeten APK-gekeurd worden. Afhankelijk van het gewicht en de brandstof van de camper verschilt het wanneer de camper gekeurd moet worden. Zo moeten campers boven de 3.500 kg ieder jaar gekeurd worden en campers met een gewicht onder de 3.500 kg van 30 jaar of ouder eens per 2 jaar. Een eerlijke APK voor campers bij Profile kost 85,-

Camper onderhoud bij jou in de buurt

Met meer dan 220 individuele Profile vestigingen in Nederland en België is er altijd in Profile in de buurt om jouw camper te voorzien van onderhoud. Lokaal onderhoud in jouw stad of dorp? Bekijk de dichtstbijzijnde Profile vestiging bij jou in de buurt.

Informeer bij je plaatselijke Profile-vestiging naar de mogelijkheden rondom camperonderhoud.