Profile Car & Tyreservice Nout Zaltbommel is onderdeel van de Nout Groep met vestigingen in Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel, Tiel en een eigen truckbandengroothandel. Wij zijn gespecialiseerd in Bandenservice voor personen- en bestelauto’s, maar ook voor vrachtauto’s,
landbouwvoertuigen, industrie e.d. Daarnaast zijn wij specialist in het totaal-onderhoud en APK voor personen- en kleine bedrijfswagens.
In verband met de toename van het werk en het doorgroeien van een aantal medewerkers binnen de organisatie, zijn wij voor onze vestiging in Zaltbommel op zoek naar een fulltime:

Commercieel (balie)medewerker (m/v)

Als commercieel (balie)medewerker ben je mede verantwoordelijk voor het resultaat van de vestiging en draag jij de verantwoordelijkheid voor de afhandeling van alle (telefonische) vragen van, zowel zakelijke als particuliere, klanten. Je draagt zorg voor de werkplaatsplanning, het opstellen en opvolgen van offertes en het invoeren van orders. Hierbij houd je rekening met de wensen van klanten. Je geeft (technisch) advies en bedient onze klanten optimaal.  Je neemt de verantwoordelijkheid om de wekelijkse omzetdoelen te realiseren en zorgt voor werkcontinuering. Je bent communicatief en organisatorisch sterk, flexibel en toont initiatieven voor de bevordering van verkoopactiviteiten. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken die duizendpoot met passie voor tevreden klanten die stressbestendig is en zelfstandig kan werken. Als persoon sta je met beide benen op de grond, heb je een krachtige persoonlijkheid die van aanpakken weet en past binnen een ‘recht voor z’n raap’ cultuur. Je kerneigenschappen zijn, het bewaren van overzicht, anticiperen, snel schakelen, probleemoplossend handelen, waarde hechten aan kwaliteit en accuraat handelen. Daarnaast ben je flexibel, kun je goed in teamverband werken en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je hebt dus geen 9 tot 5 mentaliteit en beschikt over een technisch commerciële achtergrond door opleiding en-/of werkervaring op minimaal MBO+/HBO werk- en denkniveau. Werkervaring in de auto of truckbranche is een pré.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie met alle verantwoordelijkheden van dien binnen een groeiende, ambitieuze organisatie. Daarnaast kenmerken een informele cultuur, enthousiaste collega’s, innovatie, flexibiliteit, gedrevenheid en betrokkenheid ons als werkgever. Je wordt gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. De lat ligt hoog, maar je krijgt de mogelijkheid en de vrijheid om je verantwoordelijkheden op een persoonlijke manier in te vullen en initiatieven te ontplooien, waarbij sprake is van korte lijnen naar en dagelijkse betrokkenheid van de directie. Verder bieden wij een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen.
 

Interesse?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag werken in een team met 12 collega’s? Stuur je motivatie en CV dan naar arian@nout.nl t.a.v. Arian Nout.
Voor meer informatie over ons bedrijf kijk je op www.nout.nl of kun je telefonisch contact opnemen via 0345-576540 en vragen naar Arian Nout.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies

Nieuwsbrief Profile

Blijf op de hoogte van alles

Schrijf je in net als 90.000 andere slimme auto eigenaren

Terug naar boven