Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Grote beurt in Farmsum-Delfzijl

Grote onderhoudsbeurt nodig? Dan kom je natuurlijk naar dé autospecialist: Profile Farmsum-Delfzijl. En dan krijg je altijd een gratis APK van ons.

Groot onderhoud in 60 tot 90 minuten uitgevoerd

Doe een eerlijke APK in Farmsum-Delfzijl

Plan een grote beurt in Delfzijl

Wat doen onze monteurs bij een grote beurt?

Kom voor je groot auto-onderhoud naar Profile Farmsum-Delfzijl? Dan controleren we je auto op meer dan 90 punten. Wat we exact doen is afhankelijk van het merk, het bouwjaar en het type auto.

 • We vervangen we het filter en de bougies.
 • We controleren de distributieriem, de uitlaat en de banden.
 • We vullen alle vloeistoffen bij.
 • We verversen de motorolie.
 • We controleren de accu.
 • We checken de remmen en de schokdempers.

Uiteraard kijken we ook naar de binnenkant van je auto. Zo testen we je airco met een temperatuurmeting en checken we even de binnenspiegel.

Hoelang duurt een grote beurt?

Hoelang de grote onderhoudsbeurt precies duurt, hangt van je auto af. Zoals het merk, het bouwjaar en het type. Aangezien we aandachtig naar meer dan 90 punten kijken, kan het een aantal uren duren. Gemiddeld zijn we zo’n 60 tot 90 minuten bezig met groot auto-onderhoud.

Kosten van een grote beurt

De kosten van groot onderhoud hangen van veel dingen af. Zoals het merk, het type en het bouwjaar. Vooraf geven we je altijd een duidelijk beeld van de kosten. Pas nadat je akkoord bent, gaan we voor je aan de slag. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Neem even contact op met Farmsum-Delfzijl. Om te informeren naar de kosten en om meteen een afspraak te maken.

Is een grote beurt verplicht?

Nee, in tegenstelling tot een APK-keuring is een grote – of kleine – onderhoudsbeurt niet verplicht. Het is dus voornamelijk je eigen verantwoordelijkheid. De fabrikant van je auto schrijft groot auto-onderhoud – of een merkbeurt - echter wel voor. En ook wij bij Profile Farmsum-Delfzijl raden je aan om de grote beurt niet over te slaan. Met een grote onderhoudsbeurt voorkom je namelijk slijtage en onverwachte dure reparaties.

Plan groot auto-onderhoud in Delfzijl

Wanneer is mijn auto toe aan een grote beurt?

Benieuwd wanneer je auto een grote beurt nodig heeft? Dat hangt af van het merk, het type en het bouwjaar van je auto. Maar het hangt ook af van de kilometerstand en van het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt.

Is je auto ouder dan 6 of 7 jaar?

Dan wordt een grote beurt meestal aangeraden na elke twee jaar of na elke 30.000 of 40.000 kilometer.

Is je auto jonger dan 6 of 7 jaar?

Dan geeft vaak een lampje op je dashboard aan dat het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt.

Een kleine beurt wordt meestal aangeraden na 1 jaar of na 15.000 kilometer. Als je zelf graag een controle wilt laten uitvoeren, dan kun je altijd een afspraak maken bij Farmsum-Delfzijl voor een kleine beurt.

Gratis APK bij een grote onderhoudsbeurt

Bij een grote beurt controleren we bij Profile Farmsum-Delfzijl je auto op meer dan 90 onderhoudspunten. Je krijgt daarbij dan altijd een gratis APK. Dus is je auto toe aan een grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

De 5 voordelen van een grote beurt bij Profile Farmsum-Delfzijl

 1. Alle merken en modellen
 2. Altijd met behoud van fabrieksgarantie
 3. Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf
 4. Altijd met een gratis APK-keuring
 5. Na onderhoud en reparatie krijg je extra voordelig Profile Pechhulp

Extra voordelige Profile Pechhulp bij onderhoud of reparatie

Ben je langs geweest voor onderhoud? Of hebben onze experts een reparatie uitgevoerd? Dan krijg je van ons flinke korting op een jaar Profile Pechhulp. Je bent dan dag en nacht en zeven dagen in week verzekerd van onze snelle en professionele pechhulp. Door heel Europa en zelfs in je eigen woonplaats.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een grote beurt naar Profile

Steeds meer grote leasemaatschappijen komen voor een grote beurt naar onze werkplaats. Ze weten namelijk dat we de beste monteurs in huis hebben. Die klaarstaan om snel en vakkundig een grote beurt uit te voeren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden.

Plan een grote beurt in Delfzijl

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen rondom groot auto-onderhoud.