Bij Profile kunt u op een gemakkelijke manier uw APK inplannen. U kunt namelijk zowel online uw APK afspraak inplannen als telefonisch. Bij Profile krijgt u een eerlijke APK. Dit betekent dat we transparant zijn over de gevoerde werkzaamheden. De prijs is standaard 29,95 euro. Voor dit bedrag keuren wij uw auto. Hier zijn we ongeveer 45 minuten tot een uur mee bezig. Een eerlijke prijs dus voor de uit te voeren werkzaamheden. Mocht er een reparatie of ander werk uit naar voren komen dan nemen wij altijd eerst contact met u op over de uit te voeren werkzaamheden. Op deze manier bent u altijd op de hoogte en komt u niet voor verrassingen te staan. Omdat wij in het hele land vestigingen hebben zijn wij altijd dichtbij! 

APK-keuring bij Profile: maak direct een afspraak en betaal in vestiging

Plan uw APK-keuring online in bij een vestiging bij u in de buurt. U betaalt voor een APK-keuring € 29,95 all-in. Combineert u de APK-keuring met een grote onderhoudsbeurt? Dan is uw APK gratis!

Wanneer en hoe vaak APK keuren?

Uiteraard wilt u weten wanneer uw auto weer toe is aan een APK. Aangezien dit verschilt per bouwjaar van het voertuig kan dit namelijk voor verwarring zorgen. En u wilt natuurlijk niet dat de APK verloopt. Dit betekent namelijk een boete van 130 euro. Op deze pagina leest u meer over wanneer en hoe vaak u een APK moet keuren.

APK Keuringseisen en controlepunten voor personenauto’s

We keuren de personenauto standaard volgens de RDW voorschriften. Dit betekent dat we de auto keuren op de volgende vijf facetten:
1.    Voorkant
2.    Zijkant
3.    Achterkant
4.    Onderkant
5.    Binnenkant

Op deze pagina lichten we alle vijf punten nader toe.

Overzicht APK-keuring bij Profile

  • Wij zijn RDW-erkend
  • Vakkundige en APK keurmeesters
  • Scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  • Bij eventuele reparaties altijd vooraf een prijsopgave 
  • Afmeldkosten en milieumeting inbegrepen

Bekijk APK overzichtspagina

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven