• Verhoging bandenbewustzijn, auto-onderhoud en veilige zomervakantie als speerpunten

 
Op zaterdag 27 juni staan alle GAMMA vestigingen in Nederland in het teken van de autodag, een speciale actiedag voor alles voor en rondom de auto. Op deze dag bundelen Profile Car  & Tyreservice en GAMMA de krachten. Profile Car & Tyreservice zal op alle parkeerterreinen van GAMMA gratis en vrijblijvende bandenchecks uitvoeren aan auto’s van 10.00 tot 16.00 uur. Waar nodig worden banden op de juiste spanning gebracht en bovendien staat een team van specialisten klaar om vragen over banden en auto-onderhoud te beantwoorden. GAMMA zorgt voor de verdere invulling rondom de auto, met focus op alles wat benodigd is om met een gerust hart op autovakantie te gaan. Van auto-accessoires tot aan motorolie. Voor iedere klant is er sowieso gratis Autodrop en geldt een stevige korting op het auto-accessoires assortiment. 
 
Bandenbewustzijn
Aanleiding voor het gezamenlijke initiatief van GAMMA en Profile Car & Tyreservice zijn een goede voorbereiding van de autovakantie, als ook recent onderzoek door de website kiesdebesteband.nl. 60% van de automobilisten rijdt op te zachte banden, waarmee herhaaldelijk wordt aangetoond dat de aandacht voor autobanden laag is: Harm Nieboer, van Profile Nederland, vertelt:  “De recente onderzoeken zijn zorgelijk, echter bevestigen de constateringen waar wij ook in onze vestigingen dagelijks mee te maken hebben. De consument heeft erg weinig aandacht voor de banden van de auto. Naast onjuiste bandenspanning zijn een te laag bandenprofiel en schade aan banden, door bijvoorbeeld inrijdingen, veel voorkomende problemen. Tijdens de landelijke actiedag bij de GAMMA vestigingen hopen we mensen bewust te maken van bandenproblemen en waar mogelijk ook direct problemen te verhelpen. Uiteindelijke doel is dat mensen veiliger op autovakantie gaan”, zo vertelt Nieboer. 
 
Controle
De specialisten van Profile Car & Tyreservice controleren tijdens de bandencheck de bandenspanning, het draagvermogen en het profiel van de banden. Ook wordt er gekeken naar ouderdomsverschijnselen en uitdroging van de banden. Na de controle worden de banden waar nodig direct op spanning gebracht. Bezoekers van de autodag krijgen sowieso een gratis zak Autodrop en een flyer inclusief waardebonnen met korting op diverse auto-onderhoud en banden. Deze zijn te besteden bij alle 182 Profile Car & Tyreservice vestigingen in Nederland.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven