De zomer van 2018 is weer begonnen. Dit betekent dat de vakanties weer gaan beginnen en we er met zijn allen met de auto weer op uit gaan. Waar we ook heen rijden met de auto, in heel Europa moet jij je aan verkeersregels houden. Daarnaast is een goed onderhouden auto onderweg van belang voor een zorgeloze (lange) rit. Daarom zet Profile de vakantietips nog een keer op een rij. 

 

Download de vakantiechecklist met alle vakantietips

In ieder land gelden andere regels ten aanzien van verplichte items in de auto. Hier een overzicht van de verplichte items in de populairste vakantielanden. Je leest hier wat je allemaal moet meenemen als je onderweg gaat. Denk bijvoorbeeld aan een veiligheidsdriehoek. Maar ook zetten we in een overzicht wat je in welk land bij je moet hebben. Erg handig voor als je in Europa met de auto op pad bent. 

Kom langs voor je auto onderhoud

Voor je op vakantie gaat is het aan te raden je auto te laten controleren. Je rijdt immers een lange afstand in vaak warme weersomstandigheden. De conditie van je auto is dan heel belangrijk. Bij Profile voeren we goed en betrouwbaar auto onderhoud uit. Kom daarom langs voor een zomercheck om jouw auto te laten keuren. We kijken naar 15 punten die belangrijk zijn voor auto onderhoud. Maak een afspraak online of neem contact op met onze vestigingen voor een afspraak. Let op: een APK is geen auto onderhoud of zomercheck. Bij een APK kijken we of de auto nog veilig op weg kan. Een zomercheck is dan een perfecte aanvulling. 

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5207 recensies
Terug naar boven