Ook in oktober hebben Profile klanten volop meegedaan aan onze actie uw Stem Telt. Ondanks de vakantieperiode deden bijna 1300 klanten mee aan de actie. Hoe werkt het ook alweer? Bezoekers van Profile vestigingen kunnen na afloop een beoordeling achterlaten over hun bezoek aan de vestiging. Deze onafhankelijke beoordelingen plaatsen wij allemaal op de pagina's van de vestigingen. Deze kunt u vinden door te zoeken op een vestiging via deze link. 

De winnaars van de maand oktober hebben we allemaal persoonlijk benaderd en blij gemaakt. We feliciteren hen met een Profile waardebon ter waarde van € 250,- voor een privé auto naar keuze. Dit zijn de gelukkigen:

Winnaars 'Uw Stem Telt' actie oktober 2016
De heer Blomaard – Klant van Profile Car & Tyreservice Nooteboom in Schiedam
De heer Kooistra – Klant van Profile Car & Tyreservice Heuver in Nijverdal
De heer G. Stad - Klant van Profile Car & Tyreservice Abswoude in Noordwijk
Mevrouw E. Kol – Klant van Profile Car & Tyreservice Tilburg

Profile doet ook aan auto onderhoud
De winnaars van deze maand zijn ook bij Profile geweest voor hun auto onderhoud. In onze vestigingen kunt u namelijk prima terecht voor een grote beurt of een kleine beurt. Maar ook voor andere onderhoudsservices kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan airco onderhoud, reparaties en natuurlijk de jaarlijkse APK. Onze gecertificeerde keurmeesters voeren een erkende APK uit tegen een scherp en eerlijk tarief. Meer weten? Neem dan contact op met 1 van onze vestigingen.

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven