Vandaag hebben we  weer vier nieuwe winnaars inzake de klantenactie ‘Uw stem telt’ van Profile Car & Tyreservice blij gemaakt. De maand mei leverde weer duizenden deelnames op, uit deze deelnames komen de onderstaande winnaars. Niet alleen kregen we via de website heel veel reviews, ook het gemiddelde cijfer is erg hoog! Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm blij mee. 

De winnaars zijn allemaal persoonlijk benaderd en hebben al een afspraak staan in de vestiging om de prijs in ontvangst te nemen. Uiteraard waren alle vier de winnaars meer dan blij met hun prijs; een waardebon van 250 euro te besteden bij een Profile vestiging

 Winnaars 'Uw Stem Telt' actie Mei - 2016

  1. De heer Viets – Klant van Profile Car & Tyreservice Heuver in Den Ham
  2. Mevrouw Tuyp – Klant van Profile Car & Tyreservice Frikkee in Edam
  3. De  heer Knobel - Klant van Profile Car & Tyreservice Zeeland in Hulst
  4. De heer F. Palosi – Klant van Profile Car & Tyreservice Maastricht

 

Hoe werkt de Uw Stem Telt actie?

Klanten die een beoordeling achter laten op de actie website, maken kans op leuke prijzen. De actie is in 2016 vernieuwd. Elke maand trekken we maar liefst vier winnaars, voorheen waren dit er twee per maand. Deze winnaars ontvangen een waardebon van liefst € 250,- te besteden bij Profile Car & Tyreservice aan onderhoud, autobanden, APK, velgen enzovoorts. Zowel particulieren als leaserijders kunnen deelnemen. Leaserijders kunnen de waardebon besteden aan een auto in eigen bezit, naar keuze. Iedereen die deelneemt wordt sowieso beloond in de vorm van een waardebon voor een volgende besteding t.w.v. tien euro.

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven