Er zijn weer vier nieuwewinnaars inzake de klantenactie ‘Uw stem telt’ van Profile Car & Tyreservice. April was wederom een erg drukke maand voor onze vestigingen. Klanten kwamen onder andere langs voor autobanden, APK en auto onderhoud. Dit betekent dat er ook nu veel deelnemers waren voor de Uw Stem Telt actie. Niet alleen kregen we via de website heel veel reviews, ook het gemiddelde cijfer is erg hoog! Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm blij mee. 

De winnaars zijn allemaal persoonlijk benaderd en hebben al een afspraak staan in de vestiging om de prijs in ontvangst te nemen. Uiteraard waren alle vier de winnaars meer dan blij met hun prijs; een waardebon van 250 euro te besteden bij een Profile vestiging

 Winnaars 'Uw Stem Telt' actie april 2016

  • Heer Hoving - Klant van Profile Car & Tyreservice Heuver Assen
  • Heer / mevrouw Vaarwerk - Klant van Profile Car & Tyreservice Vermeulen - Winterswijk
  • Schippers Installatietechniek - Klant van Profile Car & Tyreservice Beto - Weesp
  • Heer Mare - Klant van Profile Car & Tyreservice Houten

Hoe werkt de Uw Stem Telt actie?
Klanten die een beoordeling achter laten op de actie websitewww.profile.nl/uwstemtelt, maken kans op leuke prijzen. De actie is in 2016 vernieuwd. Elke maand trekken we maar liefst vier winnaars, voorheen waren dit er twee per maand. Deze winnaars ontvangen een waardebon van liefst € 250,- te besteden bij Profile Car & Tyreservice aan onderhoudautobandenAPKvelgen enzovoorts. Zowel particulieren als leaserijders kunnen deelnemen. Leaserijders kunnen de waardebon besteden aan een auto in eigen bezit, naar keuze. Iedereen die deelneemt wordt sowieso beloond in de vorm van een waardebon voor een volgende besteding t.w.v. tien euro.

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven