Persbericht: Profile Car & Tyreservice opent vestiging in Den Haag Kerketuinen

  • Autobedrijf Roberts start met merkonafhankelijke banden- en autoservice
  • Meer ruimte voor nieuwe vestigingen in o.a. Amsterdam, Utrecht en Eindhoven

Autobedrijf Roberts Kerketuinen, reeds jarenlang een begrip in de regio Den Haag, heeft haar activiteiten uitgebreid en gaat een samenwerking aan met de banden- en autoservice formule Profile Car & Tyreservice. Per 8 december a.s. voert het autobedrijf aan de Kerketuinenweg 15 in Den Haag ook officieel de Profile Car & Tyreservice formule. Het franchisenetwerk van Profile komt hiermee op 170 vestigingen in Nederland en 47 in België. Voor 2017 verwacht Profile verder te groeien in aantal vestigingen, geïnteresseerden uit diverse regio’s in Nederland kunnen zich hiervoor aanmelden.

Breed publiek van dienst zijn!

Jerry van Gils, directeur van Profile Car & Tyreservice Roberts Kerketuinen, is zeer verheugd de activiteiten van Profile Car & Tyreservice te gaan voeren: “het is een prachtige formule die zich naast het bandenspecialisme toelegt op onderhoud, APK en reparatie van alle merken auto’s. Onder deze vlag kunnen we een veel breder publiek van dienst zijn. Onze vestiging is er klaar voor, we hebben geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en we beschikken daarnaast over alle middelen om een uitgebreid service- en dienstenpakket aan te bieden voor compleet auto-onderhoud, APK en aircoservice voor alle merken. We hebben er veel zin in!”

Nieuwe Profile ondernemers gezocht voor diverse regio’s

Profile Nederland, franchisegever van de Profile Car & Tyreservice formule, is blij met de uitbreiding in Den Haag en kijkt volop naar verdere uitbreiding in het land. Niek Kraak, Manager Franchisenetwerk Ontwikkeling, vertelt: “er is nog groeipotentie voor de Profile formule. We willen een nog beter landelijk dekkend netwerk van banden- en onderhoudsvestigingen neerzetten. Met name in de regio Utrecht, Amsterdam, Eindhoven maar ook in andere plaatsen hebben we voldoende ruimte om verder te groeien. We hebben veel te bieden in genoemde regio’s, denk aan flinke sturing van leaserijders en een ruim afzetgebied. Vergeet uiteraard ook niet de vele andere voordelen van de Profile formule, zoals centrale marketing activiteiten, inkoopvoordeel, goede automatiseringspakketten, professionele trainingen op alle niveaus en meer.”

Meer informatie over de Profile formule is te lezen op www.profile.nl/franchise.

Over Profile

Profile staat voor professionele bandenservice voor trucks en personenauto’s en merkonafhankelijk en full-service auto-onderhoud. Met 170 vestigingen in Nederland en 47 in België is Profile marktleider in de Benelux. Profile werkt als franchiseorganisatie uitsluitend met succesvolle, zelfstandige ondernemers.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven