Op donderdag 4 februari werd Profile Car & Tyreservice Oosterhout uitgeroepen tot ‘beste Profile vestiging in 2015’ volgens de consument. De Oosterhoutse vestiging won deze prijs ook al in 2013 en 2014. De banden-, velgen- en autoservice specialist vraagt haar klanten doorlopend om de mening over onder meer uitgevoerde werkzaamheden, service, uitstraling van de vestiging en prijs/kwaliteit verhouding. Op basis van 466 klantreviews in 2015 kwam de vestiging in Oosterhout op een gemiddelde van 9,4 uit en had daarmee  een kleine voorsprong op de vestigingen in respectievelijk Culemborg (9,3) en Weert (9,3). Profile heeft in totaal 178 vestigingen in Nederland. Afgelopen jaar schreven vele tienduizenden mensen reviews over Profile vestigingen. 

Henri van Breugel, eigenaar van Profile Car & Tyreservice Oosterhout, is apetrots op deze uitkomst: “Voor de derde keer op rij deze geweldige prijs, dat is een kroon op ons werk! Voor ons is het allemaal vanzelfsprekend. We proberen dagelijks scherp te zijn op het goede  en directe contact met de klant, onze producten en service en natuurlijk de werkzaamheden. Wij zijn alleen tevreden als de klant tevreden en blij is en denken bovendien altijd mee met onze klant. We willen niet dat de klant voor verrassingen komt te staan. Dit totaalplaatje loont nu wederom. Natuurlijk gaan we er als Profile Car & Tyreservice Oosterhout voor om ook in 2016 deze mooie prijs binnen te halen. Ik wil al onze klanten bedanken voor het enthousiasme, zij hebben deze prijs mogelijk gemaakt“, zo besluit Van Breugel lachend. 

Landelijke score
Landelijk wordt er bijzonder goed gescoord door de Profile vestigingen, met een gemiddelde van een 8,6 over 2015. Paul van den Acker, Hoofd Formule, Marketing en Online van Profile Nederland, vertelt: ‘de score over alle vestigingen is fantastisch. Een groot compliment naar alle Profile vestigingen en medewerkers die dit hebben gerealiseerd, zij maken het verschil door onze klant te voorzien van de beste service en kwaliteitswerk af te leveren. Daar zijn we heel erg trots op!’. 

Oordeel op 6 punten 
Profile Car & Tyreservice vraagt haar klanten doorlopend om de mening, met het doel om haar service altijd verder te verbeteren. De beoordeling door klanten gebeurt op een zestal punten; netheid van de vestiging, klantvriendelijkheid, informatie voorziening, kwaliteit van uitgevoerde werkzaamheden, prijs/kwaliteit verhouding en de algemene indruk van de vestiging. 

 

Profile Oosterhout
 

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven