Afgelopen week werd Profile Car & Tyreservice Oosterhout, voorheen Profile Tyrecenter Oosterhout, uitgeroepen tot ‘beste Profile vestiging in 2014’ volgens de consument. De Oosterhoutse vestiging won deze prijs ook al in 2013. De banden-, velgen- en autoservice specialist vraagt haar klanten doorlopend om de mening over onder meer uitgevoerde werkzaamheden, service, uitstraling van de vestiging en prijs/kwaliteit verhouding. Op basis van 332 klantbeoordelingen in 2014 kwam de vestiging in Oosterhout op een gemiddelde van een 9,12 uit en had daarmee een kleine voorsprong op de vestigingen in respectievelijk Weert (8,95) en Mijdrecht (8,94). Profile heeft in totaal 185 vestigingen in Nederland.

 

Henri van Breugel, eigenaar van Profile Car & Tyreservice Oosterhout, is zo trots als een pauw: “Voor de tweede keer op rij deze geweldige prijs. Wat een beloning voor ons werk! Voor ons is het allemaal vanzelfsprekend. We proberen dagelijks scherp te zijn op het goede  en directe contact met de klant, onze producten en service en natuurlijk de werkzaamheden. Wij zijn alleen tevreden als de klant tevreden en blij is. U ziet dat dit totaalplaatje loont. Natuurlijk gaan we er als Profile Car & Tyreservice Oosterhout voor om een hattrick te scoren en de prijs ook in 2015 te winnen.  Ik wil al onze klanten bedanken voor het enthousiasme, zij hebben deze prijs mogelijk gemaakt“, zo besluit Van Breugel lachend. 

 

Vestiging Profile Oosterhout

Oordeel op 9 punten 

Profile Car & Tyreservice vraagt haar klanten doorlopend om de mening, met het doel om haar service altijd verder te verbeteren. De beoordeling door klanten gebeurt op een negental punten; algemene indruk, netheid en vindbaarheid van de vestiging, vriendelijkheid, behulpzaamheid, informatie voorziening, kwaliteit en snelheid van uitgevoerde werkzaamheden en prijs/kwaliteit verhouding.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 9489 recensies
Terug naar boven