De banden- en onderhoudsspecialist is dit jaar wederom evenementpartner van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa. Profile Car & Tyreservice verspreidt gratis tickets voor de GAMMA Racing Day onder haar klanten, is aanwezig met een promotieteam én biedt paddockbezoekers keuzevoordeel.

Jorrit Wolters, Brand Manager van Profile Nederland:‘De racesport ligt dicht bij ons merk. Vanuit die betrokkenheid en onze landelijke samenwerking met GAMMA vinden we participatie in dit grote evenement belangrijk. De zichtbaarheid voor, tijdens en na het evenement is groot en daarnaast krijgen we alle ruimte om in het raceweekend een mooie activatie te doen. Ieder jaar groeit de populariteit van deze gratis racedag. GAMMA Bouwmarkten en de overige partners zorgen voor een perfecte lading van het evenement. Het is echt een familie-evenement, daar verbinden we ons dan ook graag aan. Wij zullen de komende weken de GRATIS toegangsbewijzen voor zondag 2 augustus actief verspreiden onder onze klanten. Dat doen we op alle 180 Profile vestigingen.” 
 
Jorrit vervolgt: “op de racedag zullen we aanwezig zijn met een Profile promoteam en bezoekers verrassen met keuzevoordeel op banden en auto-onderhoud. Ook is onze Tesla Roadster aanwezig, deze rijdt  onder meer in het pauzeprogramma. Bezoekers kunnen er ook mee op de foto gaan als ze dat leuk vinden”. 
 
GAMMA’s gratis racedag staat dankzij volle tribunes en een professioneel race- en demoprogramma te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs trakteren GAMMA Bouwmarkten en de evenementpartners KFC, Yamaha, TW Steel, Profile en Telesport zondag 2 augustus op een professionele racedag met een unieke sfeer. Kaarten voor de trainingsdagen en voor de paddock, het binnenterrein van het TT-circuit, zijn tegen betaling verkrijgbaar via www.gammaracingday.nl en vestigingen van Primera.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven