Profile is genomineerd voor de titel Leverancier van het jaar 2015. Met deze nominatie bewijst Profile dat zij in al haar jaren als leverancier een zeer betrouwbare partner is gebleken van Noordlease.
 
Bij Noordlease weten we hoe belangrijk mobiliteit is. Iedere dag zijn onze mensen bezig met het wagenpark van onze klanten, zodat zij altijd en zonder zorgen de weg op kunnen. Ons werk doen we met zorg en aandacht. Zo bieden we altijd de beste service en dat is onze ambitie. 
 
We werken samen met een uitgebreid netwerk van hoogwaardige leveranciers. Of het nu gaat om schadeherstel, reparaties of onderhoud. Daarnaast werken we ook nauw samen met leveranciers die niet direct met onze klant in aanraking komen. Denk aan de inzet van verschillende communicatiemiddelen en het prominent aanwezig zijn op internet. Door goede afspraken te maken met diverse specialisten zijn we in staat het brede servicepakket aan te bieden dat de klant van ons kent. Dat is duidelijk Noordlease.
 
Onze leveranciers spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. Onze klant mag er dus vanuit gaan dat we alleen samenwerken met de allerbeste partijen. En soms is er een leverancier die het net een beetje beter doet dan de rest. Dat is goed voor ons en dat is goed voor onze klant. Ieder kwartaal selecteert Noordlease één leverancier die zich heeft weten te onderscheiden van de rest. En in het eerste kwartaal is dat….
 
Profile Car & Tyreservice Nederland B.V. 
Citadel 14, 3905 NK Veenendaal
Tel: 31 (0)318-509 000
 
Motivatie
Profile is de eerste genomineerde voor de titel Leverancier van het Jaar 2015! Als jarenlange leverancier heeft Profile zicht weten te onderscheiden door meerwaarde te creëren voor onze klanten. Een echte partner van Noordlease! 
 
Uit handen van Mark Feddes (manager Operations) en Marlon Schuitema (inkoop) ontvangt Account Director Marjolijn Walhof van Profile zakelijk haar nominatie en een mooi bos bloemen.
 
Conclusie
Profile zakelijk is al vele jaren een trouwe leverancier en partner waarop we kunnen vertrouwen en bouwen. Kortom een terechte nominatie voor Leverancier van het Jaar 2015! 
 
Namens de mensen van Noordlease bedankt en Gefeliciteerd!
 
- Meer informatie op: http://www.noordlease.nl/nieuws/profile-genomineerd-voor-leverancier-van-het-jaar-2015/13#sthash.y3qfqWJl.dpuf

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven