Duoticket raceweekend 11 en 12 juli te Zandvoort inclusief overnachting - Kaarten mogelijk gemaakt door Hankook, bandenfabrikant DTM

Liefst 8 klanten van Profile Car & Tyreservice hebben een exclusieve VIP trip gewonnen naar de DTM (Deutsche Tourwagen Masters) in Zandvoort, op 11 en 12 juli 2015. Alle winnaars gaan met een introducé naar de sensationele DTM races op het circuit van Zandvoort. Aanleiding was deelname aan een gezamenlijke actie van bandenfabrikant Hankook en de merkonafhankelijke banden- en auto-onderhoud specialist Profile Car & Tyreservice, op alle vestigingen van laatstgenoemde. Klanten die Hankook banden kochten bij Profile, in de periode 1 juni t/m 5 juli 2015, maakten kans op de unieke prijs. Daarbij zijn acht mensen, verspreid over het hele land, als winnaars uitgeloot. Deze personen worden 11 en 12 juli getrakteerd op een heus racespektakel, inclusief een overnachting. 
 
Winnaars
Onderstaand een overzicht van de acht winnaars, verspreid over het hele land. Profile wenst alle winnaars een onvergetelijk race-weekend toe. 
 
Niels Onrust uit Oostzaan        
Fred Toen uit Almere
Will Vollenberg uit Venray 
Johan Otte uit Nijverdal
Patrick Terlage uit Berkel en Rodenrijs
Boebie Diestelhof uit Heerlen
J.H. Blokland uit Huizen
B. Roovers uit Oosterhout

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven