In juni 2016 hebben klanten van Profile weer massaal meegedaan aan de Profile actie Uw Stem Telt. Bezoekers van de vestigingen kunnen na afloop een beoordeling achterlaten over hun bezoek aan de vestiging. Deze onafhankelijke beoordelingen plaatsen wij allemaal op de pagina's van de vestigingen. Deze kunt u vinden door te zoeken op een vestiging via deze link. De winnaars van de maand juni hebben we allemaal persoonlijk benaderd. Dit zijn de gelukkigen:

Winnaars 'Uw Stem Telt' actie juni 2016

We feliciteren de volgende winnaars met een Profile waardebon ter waarde van € 250,- voor een privé auto naar keuze.

  • De heer Bergwerff – Klant van Profile Car & Tyreservice Zeeland in Middelburg
  • De heer Kielenstijn – Klant van Profile Car & Tyreservice Heuver in Meppel
  • De  heer / mevrouw Los - Klant van Profile Car & Tyreservice Westland in Wateringen
  • De heer Jansma – Klant van Profile Car & Tyreservice FBS in Leeuwarden

 

Profile doet ook aan auto onderhoud

De winnaars van deze maand zijn ook bij Profile geweest voor hun auto onderhoud. In onze vestigingen kunt u namelijk prima terecht voor een grote beurt of een kleine beurt. Maar ook voor andere onderhoudsservices kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan airco onderhoud, reparaties en natuurlijk de jaarlijkse APK. Onze gecertificeerde keurmeesters voeren een erkende APK uit tegen een scherp en eerlijk tarief. Meer weten? Neem dan contact op met 1 van onze vestigingen. 

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven