Deze week maken we vier gelukkige winnaars blij inzake de klantenactie ‘Uw stem telt’ van Profile Car & Tyreservice. Onderstaande personen ontvangen later deze week een Profile waardebon van liefst € 250,-. De prijzen wordt uitgereikt op de genoemde vestigingen, in de vorm van een waardecheque. Bij de ‘Uw stem telt’ actie wordt de klant gevraagd naar de mening over de service en diensten van Profile. Deelnemers maken daarbij direct kans op leuke maandprijzen middels Profile waardebonnen ter waarde van € 250,-. Elke maand in 2016 loot de banden- en onderhoudsspecialist vier winnaars uit alle deelnemers in Nederland.

 

Maandwinnaars Januari – Van harte gefeliciteerd!

  • De heer Anton Sollie - Klant van Profile Car & Tyreservice Auto Renz in Kampen
  • De heer Nico Hanemaaijer - Klant van Profile Tyrecenter Oppelaar in Alphen a/d Rijn
  • De heer Manuel van Baarsen - Klant van Profile Car & Tyreservice Nijmegen
  • De heer René Heer Bartels - Klant van Profile Car & Tyreservice Sappemeer

 

HHoe werkt de Uw Stem Telt actie?
Klanten die een beoordeling achter laten op de actie websitewww.profile.nl/uwstemtelt, maken kans op leuke prijzen. De actie is in 2016 vernieuwd. Elke maand trekken we maar liefst vier winnaars, voorheen waren dit er twee per maand. Deze winnaars ontvangen een waardebon van liefst € 250,- te besteden bij Profile Car & Tyreservice aan onderhoudautobandenAPKvelgen enzovoorts. Zowel particulieren als leaserijders kunnen deelnemen. Leaserijders kunnen de waardebon besteden aan een auto in eigen bezit, naar keuze. Iedereen die deelneemt wordt sowieso beloond in de vorm van een waardebon voor een volgende besteding t.w.v. tien euro.

Ga terug naar nieuwsoverzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies
Terug naar boven