• Driessen Autogroep start met merkonafhankelijke banden- en autoservice

Profile Car & Tyreservice Valkenswaard, reeds jarenlang een begrip in de regio Valkenswaard, verhuist naar een nieuwe locatie. Vanaf 8 april a.s. voert Driessen Autogroep ook officieel de Profile Car & Tyreservice formule binnen het vertrouwde pand aan de Parallelweg Noord 10 in Valkenswaard. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hier nu met elk merk en type auto nog beter terecht voor banden, velgen, APK en onderhoud. 
 
Voorheen was de vestiging van Profile Car & Tyreservice gevestigd aan de Dragonder 2a, echter deze vestiging heeft de activiteiten moeten staken. Achter de schermen is echter hard gewerkt om de activiteiten te verplaatsen naar een nieuwe locatie in Valkenswaard bij Driessen Autogroep. François Driessen is zeer verheugd de activiteiten van Profile Car & Tyreservice te kunnen overnemen: “het is een prachtige formule die zich naast het bandenspecialisme toelegt op onderhoud, APK en reparatie van alle merken auto’s. Onder deze vlag kunnen we een veel breder publiek van dienst zijn. Onze vestiging is er klaar voor, we hebben geavanceerde apparatuur voor banden- en velgenservice en beschikken daarnaast over alle middelen om een uitgebreid service- en dienstenpakket aan te bieden voor compleet auto-onderhoud voor alle merken”.   
 
Banden verplaatstValkenswaard nieuwe locatie
François Driessen vervolgt: “We willen de Profile klanten zo weinig mogelijk hinder laten ondervinden van de wijziging. Van alle leaseklanten die banden in opslag hadden bij Profile Car & Tyreservice Valkenswaard aan de Dragonder, hebben wij de banden direct verplaatst naar ons magazijn. Deze klanten zullen we ook hierover benaderen via de leasemaatschappij en kunnen een bandenwisselafspraak bij ons maken. We staan klaar om iedereen veilig op weg te helpen“.
 
Nieuwe naam
Recent is de naam van de Profile Tyrecenter vestigingen die ook professioneel auto-onderhoud doen gewijzigd in Profile Car & Tyreservice. Het merk Profile Car & Tyreservice past bij de ambities voor verdere groei in professioneel auto-onderhoud op de consumenten- en leasemarkt. Met de nieuwe naam wordt beter zichtbaar dat vele Profile-vestigingen al actief zijn op dit terrein.
 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 7661 recensies
Terug naar boven