Verdien geld met uw website

Heeft u een website die aansluit bij de producten van Profile Car & Tyreservice? Wij bieden u de kans om geld te verdienen met ons affiliate programma.


Hoe werkt het?

Het affiliate programma werkt heel eenvoudig. Voor iedere aankoop die gerealiseerd is via een link naar onze website krijgt u commissie van ons. Daarvoor meldt u uw aan bij onze partner affilinet. Zij zorgen dat de aankoop te herleiden is en regelen de facturatie en statistieken.

Wat verdient u eraan?

Door publisher te worden, kun u uw inkomsten verhogen.Profile biedt de volgende provisie, die wordt uitbetaald op basis van de netto orderwaarde: 5% CPS

Voordelen

  • Gratis registratie voor het affiliate programma.
  • Sterke toename van uw inkomsten.
  • Cookie levensduur van 30 dagen (u ontvangt de provisie wanneer een bezoeker binnen 30 dagen na de click een bestelling plaatst op Profile.nl).
  • Real-time controle van uw inkomsten via onze online statistieken.
  • Keuze uit verschillende soorten advertentiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en productfeeds, om reclame te maken voor Webshop.com op uw website.
  • Ondersteuning door een toegewijd team. Voor vragen of verzoeken kunt u contact met ons opnemen via support-nl@affili.net.

Vervolgstappen

Affilinet biedt betrouwbare en onafhankelijke tracking, real-time statistieken en maandelijkse controle en uitbetaling van provisies. Met zijn brede aanbod van affiliate programma's is affilinet een van de belangrijkste spelers op het gebied van affiliate marketing binnen Europa. Bent u reeds een publisher bij affilinet of wilt u zich registreren bij affilinet om ons affiliate programma te promoten, ga dan naar de aanmeldingspagina. Uw registratie duurt slechts twee minuten dankzij de nieuwe Social Media Sign Up. Veel succes en alvast bedankt! Mocht u vragen, verzoeken of suggesties hebben, neem dan contact met ons op via webshop@profile.nl

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 8457 recensies
Terug naar boven