Verdien geld met je website

Heb je een website die aansluit bij de producten van Profile Car & Tyreservice? Wij bieden je de kans om geld te verdienen met ons affiliate programma.


Hoe werkt het?

Het affiliate programma werkt heel eenvoudig. Voor iedere aankoop die gerealiseerd is via een link naar onze website krijg je commissie van ons. Daarvoor meld je je aan bij onze partner Daisycon. Zij zorgen dat de aankoop te herleiden is en regelen de facturatie en statistieken.

Wat verdien je eraan?

Door publisher te worden, kun je inkomsten verhogen. Neem contact op met marketing@profile.nl voor de voorwaarden.

Voordelen

  • Gratis registratie voor het affiliate programma.
  • Sterke toename van jouw inkomsten.
  • Cookie levensduur van 30 dagen (je ontvangt de provisie wanneer een bezoeker binnen 30 dagen na de click een bestelling plaatst op Profile.nl).
  • Real-time controle van je inkomsten via onze online statistieken.
  • Keuze uit verschillende soorten advertentiemateriaal, zoals banners, tekstlinks en productfeeds, om reclame te maken voor Profile.nl op jouw website.
  • Ondersteuning door een toegewijd team. Voor vragen of verzoeken kun je contact met ons opnemen via marketing@profile.nl 

Vervolgstappen

Meer weten? Neem dan contact op met Profile via marketing@profile.nl of Daisycon via https://www.daisycon.com/nl/contact/

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven