Profile Tyrecenter Truck Europe is dé merkonafhankelijke specialist in truck- , trailer- en busbanden. Via een netwerk van ruim 200 Profile vestigingen in de Benelux en rLogo Truckuim 300 mobiele service units worden fleetowners volledig ontzorgd in hun bandenbeheer en ligt de nadruk op preventief onderhoud en terugdringing van de banden- en brandstofkosten. Profile is marktleider in de bedrijfswagenbandenmarkt. Er zijn genoeg redenen om samen te werken met Profile Tyrecenter Truck. Zullen we er met 10 beginnen? 

1. MERKONAFHANKELIJKE BANDENCONTRACTEN OP MAAT
Als fleetowner wilt u zekerheid én vrijheid. Dat biedt Profile Tyrecenter met op maat gemaakte bandencontracten waarin aanschaf en service zijn vastgelegd. Omdat wij geheel merkonafhankelijk zijn, bent u verzekerd van een eerlijk en open advies. Uitgaand van het type transport en de aspositie leveren we u de best presterende band tegen de laagst mogelijke kilometerkostprijs. Profile Tyrecenter biedt verschillende contractsvormen zodat u dienstverlening en financiering kunt vastleggen zoals u dat wilt.

2. ZELFSTANDIG ONDERNEMERSCHAP EN PERSOONLIJKE SERVICE
De mensen achter de vestigingen van Profile Tyrecenter zijn zelfstandig ondernemer. Gedreven mensen met gevoel voor service, die weten waar ze over praten als het gaat om uw branche en uw behoeften. U kunt er op rekenen dat ze 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar staan.

3. ONLINE INFORMATIE OVER UW BANDENKOSTEN
Onverwachte kosten zijn altijd onaangenaam. Daarom biedt Profile Tyrecenter tal van online ICT-oplossingen waarmee u op elk moment inzage heeft in het bandenbeheer. De informatie is zo gedetailleerd dat u zelfs per aspositie de bandenprestaties kunt volgen. Zo houdt u het bandenmanagement op een gedegen wijze in handen.

4. SERVICE IN HEEL EUROPA
Elke dag van de week, ongeacht het tijdstip, staat Profile Tyrecenter voor u klaar. Binnen de Benelux kunt u bij één van de eigen vestigingen terecht. Voor service in de rest van Europa kunt u gebruik maken van Tyre European Network, een fijnmazig samenwerkingsverband van ruim 3.400 hoogwaardige bandenspecialisten. Zo bent u altijd verzekerd van de beste bandenservice.

5. 24/7 EUROPESE PECHSERVICE
Voor bandenpechhulp heeft Profile Tyrecenter haar eigen servicecentrale. Waar in Europa u ook staat, één telefoontje is voldoende om u binnen twee uur weer op weg te helpen. Op elk moment van de week en dag kunnen we een beroep doen op één van de 7.400 bandenservice bedrijven binnen ons netwerk. Zo wordt bandenpech geen ramp.

6. BANDENSERVICE OP LOCATIE
Naast het netwerk van vestigingen beschikt Profile Tyrecenter over een vloot van 300 mobiele service units. Deze kunnen op locatie wagenparkcontroles uitvoeren. Ze zijn zelfs geoutilleerd om ter plekke banden en velgen te vervangen en te balanceren. Dit bespaart u een hoop kostbare tijd. 

7. BESPAREN OP BRANDSTOF
De keuze voor een band en het onderhoud ervan hebben een zeer grote invloed op het brandstofverbruik. Profile Tyrecenter adviseert om banden met stikstof te vullen, waardoor ze langer op de juiste spanning blijven. Ook leveren we banden met extra lage rolweerstand. Wilt u er helemaal zeker van zijn dat uw banden de juiste spanning hebben, laat ze dan regelmatig checken door onze specialisten. Zelf kunt u aan de controle bijdragen door te investeren in Tyre Pressure Monitoring Systems (TPMS), hiermee wordt de bandenspanning continue gemonitord en bent u er van verzekerd dat dit in orde is. Een goede uitlijning van alle voertuigen zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing.

8. SCHERPE TARIEVEN 
‘Bezuinigen doet u op kosten, niet op kwaliteit’ is ons devies. Daarom laten we u meeprofiteren van de scherpe inkoopprijzen die wij door de grote omvang van onze organisatie kunnen bedingen. De kwaliteit van onze organisatie en die van onze partners houden we scherp in de gaten, zodat u tegen de laagste kosten de beste service krijgt.

9. KWALITEIT IN DIENSTVERLENING
Moderne technologie en continue scholing van onze medewerkers dragen bij aan de hoge kwaliteit van Profile Tyrecenter. Alle vestigingen hebben een gecertificeerd serviceniveau, vastgelegd in een ISO 9001:2000 handboek. Uiteraard heeft Profile Tyrecenter ook een erkenning van de brancheorganisatie. De afspraken die wij met u maken worden zwart op wit in duidelijke instructies vastgelegd, zodat u altijd de beloofde service-op-maat krijgt.

10. DUURZAAMHEID
Profile Tyrecenter wil niet alleen leidend zijn in mobiliteitsoplossingen, maar ook in duurzaam ondernemen. Daarom zijn we steeds bezig met te onderzoeken hoe we met onze diensten niet alleen de klant, maar ook het milieu kunnen dienen. Door banden te vullen met stikstof, loopvlakvernieuwing te adviseren, banden nauwkeurig te recyclen en klanten tools zoals TPMS aan te bieden waarmee zij brandstof en banden kunnen besparen, laten we zien ook oog te hebben voor onze leefomgeving.

Meer weten over Profile Tyrecenter Truck?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies
Terug naar boven