Profile Car & Tyreservice wil graag iets terugdoen voor het vertrouwen dat klanten in haar stellen. Daarom hebben we de Uw Stem Telt actie. Iedere klant van Profile maakt kans op geweldige maandprijzen in de vorm van een Profile waardebon t.w.v. € 250,-. De actie geldt voor particuliere rijders, als ook zakelijke en lease berijders (een gewonnen waardebon is te besteden aan een privé auto). Elke maand loten we 4 winnaars! Dat betekent 36 prijswinnaars in 2017, de actie geldt namelijk t/m 30 september 2017.

1. De Profile Uw Stem Telt actie is geldig in de periode van 1 januari 2016 t/m 30 september 2017. Gedurende deze periode ontvangt iedere klant een actiekaart met daarop de actie en de verwijzing naar de inschrijving op internet (www.profile.nl/uwstemtelt). 

2. Om deel te nemen aan de actie moet de klant zijn gegevens achterlaten op onze website. De in te vullen gegevens zijn:
Particulier / leaserijder / zakelijk
E-mailadres
Kenteken
De Profile vestiging
Bij inschrijving wordt de klant gevraagd of hij/zij akkoord gaat met de aangegeven voorwaarden en de persoonsgegevens beschikbaar stelt voor eigen commerciële doeleinden van Profile.

3. De particuliere klant maakt in de maand van inschrijving (datum van factuur) kans op een Profile waardebon van € 250,-.

4. Op de factuur vermelde producten mogen enkel betrekking hebben op door Profile gevoerde producten en diensten. Zakelijke transacties of aankopen buiten het standaardpakket banden, velgen en auto-onderhoud (bijv. aankoop auto) zijn uitdrukkelijk uitgesloten.

5. De leaserijder (lease en fleet) kan, ondanks dat hij / zij zelf geen factuur ontvangt, ook deelnemen aan de actie. Ook de leaserijder maakt kans op een Profile waardebon t.w.v. € 250,-, te gebruiken voor een auto in eigen bezit of voor een auto van een familielid, vriend of kennis.  

6. Op de eerste dag van iedere volgende maand binnen de actieperiode wordt de actie afgesloten. Wel wordt de klant in de mogelijkheid gesteld tot 1 week na afloop van de maand deel te nemen voor de prijs van de voorgaande maand. Daarna zullen binnen het einde van iedere (volgende) maand vier winnaars uit de geregistreerden worden getrokken. Hij/zij krijgen dan een Profile waardebon t.w.v. € 250,- waarvoor een officiële overhandiging wordt gepland bij de Profile vestiging waar de klant geweest is.  Zodra de winnaars bekend zijn, worden de bezoeken / facturen nog wel gecontroleerd en wordt vanuit het Profile formulekantoor te Veenendaal contact met de winnaar gezocht. Daarna wordt ook de betrokken vestiging geïnformeerd en wordt lokaal er een persbericht verstuurd verstuurd.

7. Eventueel verschuldigde kansspelbelasting is voor rekening van Profile Nederland B.V.

8. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in Nederland.

9. Door deelname aan de actie verleent de deelnemer aan Profile Nederland B.V. toestemming om beeldmateriaal van prijsuitreikingen te gebruiken voor promotionele activiteiten. Voor zover van toepassing zal de deelnemer voorts zijn medewerking verlenen aan deze promotionele activiteiten.

10. De diverse prijzen (Profile waardebonnen t.w.v. € 250,-), welke binnen de actie gewonnen kunnen worden, zijn nimmer inwisselbaar voor geld. De waardebonnen zijn enkel te besteden bij een Profile vestiging in Nederland, aan banden, velgen, onderhoud, APK, reparatie enzovoorts. 

11. Profile Nederland B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van eventuele schade, in welke vorm dan ook, direct en/of indirect, die ontstaan is ten gevolge van de deelname aan de actie of op enigerlei wijze verband houdt met deze actie.

12. Profile Nederland B.V. aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van schade, in welke vorm dan ook, veroorzaakt door derden.

13. Profile Nederland B.V. is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder enig voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden de actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers. De nieuwe voorwaarden dan wel de eventuele stopzetting van de actie dient door Profile Nederland B.V. op enigerlei wijze te worden gepubliceerd.

14. Klachten die betrekking hebben op de actie kunnen enkel schriftelijk per post of per e-mail worden gedaan. Profile Nederland B.V., Postbus 858, 3900 AW te Veenendaal of marketing@profile.nl.

15. Alle werknemers van Profile Nederland B.V., Profile vestigingen, hun directe familieleden en de aan Profile Nederland B.V. gelieerde partijen zijn uitgesloten van deelname aan deze actie. 
Voor vragen kunt u bellen met de afdeling Marketing van Profile Nederland B.V., 0318-509000.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5207 recensies
Terug naar boven