Uw stem telt – informatie
Sinds 2008 heeft Profile Car & Tyreservice een unieke actie voor al haar klanten: Money Back. Vanaf 1 januari 2015 heet dit de 'Uw stem telt' actie, per 1 januari 2017 is de naam gewijzigd naar 'Uw stem telt'. Berijders maken met dezelfde actie maandelijks kans op een waardebon te besteden bij een Profile vestiging ter waarde van 250 euro. Zo willen we onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in Profile. Direct kans maken? Vul dan het formulier in.

De klanten van elke vestiging van Profile krijgen, tot en met 30 september 2017, bij hun factuur een actiekaart. Via deze kaart kunnen zij zich direct inschrijven voor de actie op www.profile.nl/uwstemtelt en kans maken op de prijs.

Winnaars
Op de eerste dag van iedere volgende maand binnen de actieperiode sluiten we de maandactie af. Klanten hebben de mogelijkheid om zich tot in de eerste week van de nieuwe maand in te schrijven en zo kans te maken op de maandprijs. Iedere maand verrassen wij een particuliere en zakelijke klant met de prachtige prijs. Winnaars benaderen we persoonlijk en zij krijgen de prijs feestelijk overhandigd bij de vestiging waar het onderhoud of bandenservice is uitgevoerd.

Wij publiceren alle winnaars op deze website. Bekijk wie de prijs de afgelopen maanden wonnen door rechts te klikken op winnaars. 

Bekijk de voorwaarden die bij deze actie horen door rechts te klikken op voorwaarden.

De actie is van toepassing op berijders van personenauto’s, bestelauto’s of caravans. Niet voor vrachtwagens, grondverzet, landbouw en overige bedrijfsvoertuigen.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven