Vacature 1e of 2e autotechnicus Nieuw-Vennep

Wie zoeken wij
De autotechnicus die wij zoeken heeft een klantvriendelijke en actieve werkhouding. Je bent in het bezit van een geldig diploma 1e of 2e monteur. Je kunt zelfstandig onderhouds- en reparatieklussen uitvoeren, zoals grote en kleine onderhouds-beurten. Ook het vervangen van een distributieriem is voor jou geen probleem. Een APK-diploma is een pré.

Wat verwachten we van jou
Je werkt netjes, gestructureerd en klantgericht. Je bent bereid om opleidingen te volgen. Al onze automonteurs volgen namelijk een doorlopend opleidings- en bijscholingstraject om zich technisch te ontwikkelen en bij te blijven met de ontwikkelingen in de markt. In praktijk betekent dit dat je 4x per jaar op training gaat.

Over ons
Profile Car & Tyreservice ABO is lid van Profile Nederland, een sterke franchiseformule voor auto onderhoud, voor de particuliere en zakelijke markt.. De vestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers. Profile Car & Tyreservice ABO heeft 3 vestiging in de regio Haarlemmermeer. In Aalsmeer, Nieuw-Vennep en Hoofddorp

Ons bedrijf is uitgegroeid tot een allround onderhoudsbedrijf voor alle bekende automerken. Wij verzorgen onderhouds-beurten en reparatieklussen voor grote leasemaatschappijen, fleet-owners, particulieren en bedrijven uit de regio. Met onze professionele werkplaats en de uitrusting die daarbij hoort bieden wij een omgeving voor een vakman die ambitie heeft om mee te groeien in ons bedrijf. 

Reageren

Reageren kan bij: Profile ABO, T.a.v. Dhr. M. Burgers, Lakenblekerstraat 28, 1431GG, Aalsmeer, tel: 0297-328221. Per mail: abo-sollicitatie@profile.nl

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven