Gezocht: bandenmonteur bij Profile in Wijk en Aalburg

Op zoek naar een uitdagende baan binnen de bandenwereld? Ben jij technisch onderlegd en heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel om de klant weer veilig de weg op te laten gaan? Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zoeken monteurs voor verschillende afdelingen: personen – en bestelauto, vrachtwagen, industrie en landbouw / grondverzet. 

(Allround) bandenmonteur (M/V)

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging in de automotive sector binnen een gezellig en dynamisch bedrijf? Dan zijn wij voor deze fulltime functie op zoek naar jou!

Enkele voorbeelden van werkzaamheden die je op een dag zal meemaken zijn: de- en monteren, repareren, balanceren, uitlijnen, pechservice onderweg etc.; kortom: je bent verantwoordelijk voor een technisch juiste uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op bandengebied. Jij draagt bij aan de ontzorging van de klant in zijn bandenonderhoud. En natuurlijk hoort het opruimen van de werkplaats ook bij het werken binnen een bandenbedrijf… 

Functie-eisen:

•    Je hebt bij voorkeur ervaring als bandenmonteur, maar wij zijn bereid om jouw de kneepjes van het vak te leren;
•    Affiniteit met techniek;
•    Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
•    Je communiceert makkelijk.
•    In het bezit van rijbewijs B. 
•    Je hebt bij voorkeur vrachtwagenrijbewijs of bereid om dit te behalen. 
•    Je vindt het geen probleem om mee te draaien in de pechservicedienst en om te werken op zaterdagochtend.
•    Woonachtig in de omgeving van Wijk en Aalburg. 

Arbeidsvoorwaarden:
Wij bieden een uitdagende functie met een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Belangstelling?
Stuur een sollicitatie met curriculum vitae en motivatie naar wijkenaalburg@profile.nl of kom gewoon eens binnenlopen om indrukken op te doen! 

Profile Tyrecenter stelt er geen prijs op dat bedrijven op basis van deze advertentie ongevraagd hun diensten aanbieden.

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven