Profile Car & Tyreservice is een franchiseketen van ruim 225 vestigingen in de Benelux. Profile Car & Tyreservice is de specialist in alle soorten banden, velgen en onderhoud. Profile Car & Tyreservice werkt uitsluitend met goed opgeleide, klantgerichte en vriendelijke medewerkers die altijd het juiste advies voor banden, velgen en onderhoud geven. Tevens is Profile Tyrecenter marktleider in de vervangingsmarkt van truckbanden met een eigen 24-uurs service.

Wie zijn wij

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk bestaat uit 4 vestigingen in Arnhem, Duiven, Huissen en Heteren. Wij zijn gespecialiseerd in auto- en bandenservice en richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Wij bieden onze klanten een totaalconcept op het gebied van reparatie, onderhoud en banden.

Bedrijfsleider Huissen

Wij zijn op zoek naar een bedrijfsleider die de verantwoordelijkheid draagt over de gehele bedrijfsvoering van het filiaal. Iemand die zijn/haar team motiveert, begeleidt, aanstuurt en de klanten adviseert. Hij/zij is voortdurend bezig om het filiaal naar een hoger plan te tillen. Een sterke organisator die het gevoel met de klant en techniek combineert. U beschikt daarnaast over:

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding met minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie binnen de Automotive
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Sociale en communicatieve vaardigheden
  • Commercieel inzicht
  • Administratieve vaardigheden

U kunt zelfstandig en nauwkeuring werken. Daarnaast heeft u een representatieve uitstraling en werkt u klant- en resultaat gericht. U heeft een proactieve houding en bent stressbestendig.

Wat bieden wij:

Wij bieden een uitdagende functie met een goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en diverse opleidingsmogelijkheden.

Bent u ambitieus, initiatiefrijk en wilt u graag een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie? Dan nodigen we u uit om te solliciteren naar deze dynamische functie. Mail uw motivatie en CV naar koosvanelk@profile.nl t.a.v. dhr. J.J. van Elk. Voor vragen kunt u contact opnemen met dhr. J.J. van Elk, directeur, telefoonnummer 026-3644211

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven