Communicatieve DevOps testanalist - 32-38 uur

Ben jij op zoek naar een boeiende en veelzijdige functie bij een marktleider in de automotive? Dan is dit jouw kans!

Als Testanalist bouw je mee aan verbetering en uitbreiding van ons applicatielandschap. Je zorgt ervoor dat onze tests goed werken en draagt er aan bij dat software kwalitatief en snel in productie genomen kan worden.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Doorgroeimogelijkheden

Leuke collega's

Wat ga je doen?

Samen met je teamleden ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe systemen dan wel het doorontwikkelen en onderhouden van de bestaande systemen. We zijn bezig met de omslag naar CI/CD en hierin heb jij als testautomatiseerder een spilfunctie.

Binnen het team heb je een overkoepelende functie. Je bent verantwoordelijk voor het automatiseren van de ketenintegratietesten en het testen van de ontwikkelde software.

Bij Profile is geen dag hetzelfde en is er veel ruimte voor eigen inzicht denk hierbij bijvoorbeeld aan het bezoeken van vestigingen, Ondersteunen bij de uitrol van software en het geven van trainingen.

Als testanalist maak je onderdeel uit van het Programma team in Veenendaal. Binnen het programma wordt er gewerkt met DevOps teams. Deze teams bestaan uit medewerkers van Profile en diverse softwareleveranciers. Waarbij er ook veel op afstand via teams wordt gewerkt.

Social-media-2024-–-mei-–-3.jpg

Wat bieden wij?

Een mooi marktconform salaris (3.099-4.167 EUR bruto per maand) afgestemd op jouw kennis, kunde, opleiding en ervaring.

 • Een werkweek van 32-38 uren en contract voor 12 maanden met vooruitzicht op een vaste baan.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling en ATV (bij fulltime dienstverband) en er is ruimte voor flex- en thuiswerk.
 • Ambitieuze, hulpvaardige en gezellige collega’s die met je meedenken en met wie je samen als team kunt sparren bij vraagstukken.
 • Het is nooit saai: je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen en je talent verder vorm te geven.
 • De mogelijkheid om verschillende opleidingen en trainingen te volgen.

Hou je van dynamiek en variatie? Dan pas je vast en zeker in ons team!

Wat is jouw profiel?

Jouw communicatieve vaardigheden helpen jou bij het vastleggen van de werkzaamheden en het mondeling uitdragen van jouw standpunt. Hierbij ga jij een discussie niet uit de weg. We vragen een proactieve houding die bijdraagt aan het oppakken van taken in het team buiten je eigen specialisme, maar ook bij het meedenken en verbeteringen aanbrengen in het testproces.

Je werkt nauwkeurig waarbij je een goed oog hebt voor detail en kwaliteit met resultaatgerichte houding. Je bent in staat om het overzicht te bewaken en tegelijk de inhoud eigen te maken. Daarnaast ben je bedreven in het interpreteren van functionele specificaties.

In het team wordt hard gewerkt aan ambitieuze projecten en dat doen we met veel motivatie, inhoudelijke expertise, een gezonde dosis humor en focus op continue verbeteren.

Verder zijn de volgende kenmerken van belang:

 • minimaal HBO-werk en denkniveau;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soort gelijke functie;
 • kennis van testautomatisering;
 • ervaring met ketenintegratietesten;
 • kennis van programmeren (kunnen lezen, maar ook zelf oplossingen voor het geautomatiseerd testen kunnen maken);
 • kennis van webservices en berichtenverkeer;
 • kennis van Continuous Integration en Continuous Deployment;
mobiele-service.jpg

Wie zijn wij?

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid

Profile werd in 1989 opgericht. Ons ijzersterke netwerk bestaat uit een grote groep enthousiaste ondernemers en twee formulekantoren: een in Antwerpen (BE) en in Veenendaal (NL). Bij Profile draait alles om het veilig op weg houden van particuliere en zakelijke klanten. Vanuit onze 220 servicegarages bieden we bandenservice, APK en totaalonderhoud voor auto’s. Daarbij is Profile Truck veruit marktleider in Truckbanden in de Benelux. Met onze 100% Uptime garantie bieden we excellente service aan de transportsector. We hebben een eigen Profile Pechservice organisatie die in 34 landen actief is.

Vervangend-vervoer-Mini.png

Enthousiast geworden?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar diane.vandehoef@profile.nl. Heb je meer informatie nodig? Bel dan naar 0318 509 000.

Kom werken bij Profile.