Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Vacature Directiesecretaresse

Kom-werken-bij-Priofile-1.png

32-40 uur per week (vast, per direct)

Ben je een ervaren directiesecretaresse die echt kan meedenken en overzicht houden. Kan je daarnaast goed omgaan met snelheid en hectiek, dan zoeken wij jou!

Wordt dit jouw nieuwe werkomgeving?
Even voorstellen: Wij zijn Profile, een franchiseorganisatie in de automotivebranche met meer dan 220 vestigingen in Nederland en België. De meer dan 2000 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere en zakelijke rijders op de weg. Profile is steeds meer gegroeid naar een kennis organisatie. Juist met data en IT kunnen wij meerwaarde voor onze klanten bieden. Het automotive vak is hightech geworden. Dat maakt ons onderscheidend in de branche. Slimme technologie inzetten voor de beste service tegen een uitstekende prijs. Door dat goed te doen kunnen wij groeien.

Wat houdt de functie in?

Als directiesecretaresse ben je de rechterhand van de statutaire directie en ondersteun je op allerlei gebieden, zowel uitvoerend als inhoudelijk. Daarbij heb je oog voor alles wat er speelt binnen de organisatie en begrijp je de bedrijfsprocessen. Je bent sterk in prioriteiten stellen en je denkt op verschillende niveaus mee- en vooruit en anticipeert op lopende zaken.

Wat ga je doen?

 • Je verleent optimale ondersteuning aan de directie zodanig dat deze in staat worden gesteld de eigen functie uit te voeren.
 • Je signaleert, anticipeert op, en denkt mee over uit te voeren werkzaamheden van de directie. Je draagt bij aan een gezamenlijk resultaat.
 • Je bent verantwoordelijk voor het proactief beheren, regisseren en bewaken van de agenda en mailbox van de directie.
 • Je organiseert en bereidt vergaderingen en bijeenkomsten voor, incl. het reserveren van ruimtes en het regelen van alle facilitaire voorzieningen. Je verstuurt de agenda en stukken (incl. verzamelen en redigeren van de benodigde documenten) van diverse vergaderingen en notuleert deze. Daarnaast bewaak je de actiepunten en signaleert (en indien nodig rappelleert) richting betrokkene(n).
 • Je bent verantwoordelijk voor het versturen, digitaliseren en archiveren van brieven, certificaten, contracten en juridische en notariële documenten.
 • Je verstuurt de communicatie tussen Profile en de franchisenemers en beheert het franchisebestand.
 • Je ontvangt (externe) relaties en begeleidt hen eventueel naar de afspraak.
 • Je regelt en coördineert facilitaire zaken zoals schoonmaak en onderhoud het contact met de gebouwenbeheerder.

Wat is jouw profiel?

Vanuit jouw werkervaring weet je dat jij het beste tot je recht komt in een snel veranderende en dynamische omgeving, waarbij je jouw talent voor ontzorgen en organiseren volop kunt inzetten. Je bent een kei in het houden van overzicht en weet snel verbanden te leggen en waar de prioriteiten liggen. Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben je een prettige collega en een echte aanwinst voor onze organisatie.

Verder zijn de volgende kenmerken van belang:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 10 jaar secretariële ervaring.
 • Je hebt uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Franse taal is een pré.
 • Je hebt zeer goede kennis van MS Office. Ervaring met SuperOffice (CRM) is een pré.
 • Je bent vanzelfsprekend betrouwbaar en discreet.
 • Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van het werk van anderen. Je hebt daarbij oog voor detail en kan hoofd- en bijzaken onderscheiden.
 • Je bent flexibel, dienstverlenend, proactief en klantgericht ingesteld, je doet graag wat voor een ander en staat mensen vriendelijk te woord.

Ons aanbod

 • Een goed salaris dat past bij je achtergrond en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, ATV (bij fulltime dienstverband) en de
 • mogelijkheid tot flexibel (thuis)werken.
 • Een van de leukste werkplekken als je houdt van dynamiek, variatie en alle facetten van het secretaressevak.
 • Ambitieuze en hulpvaardige collega’s die met je meedenken en met wie je samen als team kunt sparren bij vraagstukken.

Even iets over Profile

Profile is in 1989 opgericht en met trots kunnen wij zeggen dat wij dé automotive franchiseorganisatie van Nederland en België zijn. Wij hebben een ijzersterk netwerk van enthousiaste ondernemers en twee formulekantoren: een in Veenendaal (NL) en een in Antwerpen (BE). Bij Profile draait alles om het veilig op weg houden van particuliere en zakelijke klanten. Vanuit onze 220 servicegarages bieden we bandenservice, APK en totaalonderhoud voor auto’s. Profile Truck is by far marktleider in Truckbanden in de Benelux. Met onze 100% Uptime garantie bieden we excellente service aan de transportsector. We hebben een Pechservice organisatie die in 23 landen actief is. Ons marketing team zorgt ervoor dat wij een ijzersterk merk zijn. We mogen ons mentaal markleider in Car en zeker in Truck noemen. In Car, met nadruk op onderhoud, groeien we met dubbele cijfers.