Vacature 1e /2e autotechnicus Middelburg, Goes, Terneuzen en Hulst

In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor onze Profile Car & Tyreservice vestigingen in heel Zeeland op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e /2e autotechnici.

Een inspirerende, klantgerichte technische functie waarbij je zelfstandig en samen met je collega’s op een efficiënte, prettige, service gerichte manier allerlei onderhouds-, reparatie-, keurings-, airco- en diagnosewerkzaamheden op het gebied van personen- en bestelwagens gaat uitvoeren.

Wij zoeken:
Ben jij een all-round 1e / 2e autotechnicus, vertrouwd met diagnose apparatuur, geïnteresseerd in de nieuwste technieken, weet je van aanpakken, ben je in staat om zelfstandig te werken en wil je als nieuwe collega bijdragen aan een gezellige goede werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende functie met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen. Voor hen die het in zich hebben, zijn er binnen onze organisatie doorgroeimogelijkheden

Interesse of meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Profile Car & Tyreservice Zeeland , t.a.v Enrico Plasschaert,
p/a Herculesweg 13, 4338PL Middelburg 06-51837368, enrico.plasschaert@profile.nl

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven