Vacature 1e Monteurs / autotechnici Oss en Den Bosch

In verband met uitbreiding van onderhoud- en reparatiewerkzaamheden betreffende personen- en bestelwagens zijn we voor de Profile Car & Tyreservice vestigingen in Oss en Den Bosch op zoek naar serieuze, verantwoordelijke 1e automonteurs / autotechnici.

1e monteurs / autotechnici 
Een inspirerende, klantgerichte technische functie waarbij je zelfstandig en samen met je collega’s op een efficiënte, prettige, service gerichte manier allerlei onderhouds-, reparatie-, keurings-, airco- en diagnosewerkzaamheden op het gebied van personen- en bestelwagens gaat uitvoeren.

Wij zoeken:
Ben jij een all-round 1e monteur / autotechnicus, vertrouwd met diagnose apparatuur, geïnteresseerd in de nieuwste technieken, weet je van aanpakken, heb je geen 8 tot 5 mentaliteit, ben je in staat om zelfstandig te werken en wil je als nieuwe collega bijdragen aan een gezellige goede werksfeer? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Geïnteresseerd?
Bel, schrijf of mail ons dan zo snel mogelijk: Profile Car & Tyreservice Oss-Den Bosch-Veghel t.a.v. Rien Schuurmans, p/a Reggestraat 20, 5347 JG Oss. Tel: 0412-644080 (optie 3 administratie). Email: rien.schuurmans@profile.nl.

Ga terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 6385 recensies
Terug naar boven