Profile zoekt filiaalmanager Amersfoort

Voor Profile Car & Tyreservice ABI Amersfoort

Wie zijn wij:
Profile Car & Tyreservice ABI bestaat uit 6 vestigingen in, Veenendaal, Woudenberg, Hilversum, Bennekom, Soest en Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in auto- en wielen- service en richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Wij bieden onze klanten een totaalconcept op het gebied van reparatie, onderhoud en banden.

Wie zoeken wij:
Wij zijn opzoek naar een filiaalmanager die de verantwoordelijkheid draagt over de dagelijkse bedrijfsvoering van het filiaal in Amersfoort. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en de medewerker. Plannen, organiseren maar ook klanten resultaatgericht werken zijn hierbij erg belangrijk. 

Je beschikt daarnaast over:

  • Aantoonbare leidinggevende ervaring;
  • Sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een Pré;
  • Commercieel inzicht;
  • Goede omgang met automatisering;
  • Affiniteit met de autobranche.

Je kunt zelfstandig en nauwkeuring werken. Daarnaast heeft u een representatieve uitstraling en bent u stressbestendig.

Wat bieden wij:
Wij bieden een uitdagende functie met veel vrijheid bij een leuk bedrijf met een informele werksfeer, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bent u commercieel, initiatiefrijk en wilt u graag een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie? Dan nodigen we u uit om te solliciteren naar deze dynamische functie. Mail uw motivatie en cv voor vrijdag 2 maart naar piet.vandepol@abi-profile.nl t.a.v. Dhr. P. van de Pol.

Wij willen u vragen niet te reageren indien u niet aan de gestelde eisen voldoet.

Ga terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11738 recensies
Terug naar boven